-

Nu är det dags för mig att vila rösten lite, så jag ska stänga av datan och sova några timmar innan jag ska upp till skolan imorgon och ha engelska från ett till tre, värdelöst att åka in den tiden, men det är bara att vänja sig med det!
Jag har haft en super rolig helg med allt folk som jag har hunnit vara med, vilket är väldigt många, fast ändå har jag jobbat :D
Men imorgon ska jag åka till skolan iaf, och jag får sällskap av Lisa, hur trevligt som helst, och igår eller om jag ska säga inatt hade jag en trevlig stund med henne och olivia :D
Godnatt gott folk!
Ni ska få en låt som ni kan få lyssna på, som har blivit veckans favorit för min del, fråga mig inte varför vet inte, men den har fastnat!
Den är så himla fin! love it!min röst är borta!

hjälp, vart har min röst tagit vägen? den är helt borta! Jag är så hes så det inte är sant. Det började med halsont i torsdags, sen nu har det fortsatt och blivit värre, men jag överlever och snart har jag rösten tillbaka igen :D
jag har inte haft tid till att skriva på bloggen den här helgen, för det har hänt det ena och det andra. I fredags såg jag och tjejer, det vill säga Clara, Stina och Julia på Robert när han spelade match, sen åkte v alla hem till Johan och spelade kort och hade det super mys :D
Sen på lördagen jobbade jag och det gick bra, tur att jag har en sådan trevlig arbetskamrat vid sidan av, även kallad Victoria och är även min underbara syster!
Sen skulle jag spela match, men eftersom alla andra runt omkring mig sa åt mig att tänka på min hälsa och min kropp fick jag inte spela, men vi vann iaf :D fasen så härligt!
sen fortsatte kvällen bara vidare, :)
nu sitter jag här hemma och har precis sett bring it on: all or nothing
Tänkte sätta mig i ett mysigt bad och bara njuta en liten stund, ha lite ansiktsmask och så :)

förresten idag så kom Clara förbi och jag fick en liten present! och vet ni vad det var :D?
En nivea dusch tvål, och på den står det "HAPPY TIME" och vet ni vad det innebär? Jo att jag och Clara kan ha happy time i dsuchen igen efter träning och match :D haha. Jag och clara är nog dom enda som fattar detta, men fasen så roligt det är, hon är så sjukt härlig!
Världens underbaraste och bästa tjej! Tack för att du finns!

/ Erica Carlsson
Oh, wanna dance with somebody
I wanna feel the heat
With somebody
Yeah wanna dance with somebody
With somebody who loves me


misslyckad dag!

Dagen i sig har inte gått alls bra! började dagen med att gå upp klockan sex, sliten och trött, inget ville bli rätt när jag skulle äta frukost i morse och det leder bara till irritation och det har bara fortsatt!
inte nog med att man kommer till skolan och läraren är en timme försenad för att han har fastnat i en trafikolycka, för att sedan få motorstopp.
Inte kunde det sluta då inte, nej då har vi tre timmars håla och den spenderades i Forumet, magen ville inte bli mätt och då åt jag från allas tallrikar typ, haha :D
Jag och Rebecca gick och kikade lite kläder, men hittade inget så vi återvände till skolan i storm och väl där satt vi som nördar vid datan.
Inte kunde turen vända efter det inte, nej matte lektionen gick sämst och vår lärare är ju pantad, hon vet inte vad lära ut är och när hon väl försöker med det, så misslyckas hon totalt, man förstår mindre efter hon har förklarat än innan. Hur ska jag klara matte B med henne? inte nog med det, hon säger hela tiden att vi kommer få IG och att alla hennes elever får det, men vart ligger då problemet? jo om inte hos henne, för det är ju bara hennes elever som får det !
Sen när jag står och väntar på att bussen ska komma är min buss inställd, så jag får vänta i en hel halvtimma på nästa och den var överfull!
som tur var fick jag trevligt sällskap av Lisa och hon räddade min resa iaf!
Sen går jag med Clara till träningen, under promenaden dit får jag jätte ont i halsen och nu sitter jag här hemma helt utslagen, jag är jätte trött och har jätte ont i halsen, det rinner från ögnen och jag mår inte bra!
Kan dagen bli sämre? tror fasen inte det!
Nu ska jag ta ett varmt bad iaf!

/ Erica Carlsson