klar

Då har jag jobbat klart och ska bege mig för att äta någonstans, det blir säkerligen McDonalds, men vi får se :) haha.
Jag kan ju erkänna att jag är lite smått nervös :P haha. Tänk om jag sätte rmig på fel tåg, tänk om jag åker till fel ställe, o.s.v, hahah. Men det visar sig vid tio över fem :P
Så vi kan ju hålla tummarna och hoppas på att jag kommer rätt :)

love, é

Hej då nynäshamn!

nu åker jag snart till jobbet och ska jobba i tre timmar, sen efter det ska jag till centralen för att åka tåg till Norrköping, där Victoria kommer och hämtar mig och sen åker vi vidare hem till henne i Finspång :)
Ska bli så roligt att få träffa henne igen, det var sjukt länge sedan och nu ses vi äntligen igen :)
vi kommer ha det så mysigt i helgen.

love, É

image120
Du är underbar gumman!

Happy Time

Jag måste säga att jag har ett sjukt roligt lag, som jag stor trivs med! Det skulle inte kunna bli bättre, vi har det jätte roligt! Träningen idag kunde ha varit seriösare, men vi har sjukt roligt och peppar varandra hela tiden och det är huvudsaken. Men träningen var bra, vi tränade på skott, och en mot en, det kunde ha gått bättre för mig, men alla har sina dåliga dagar, men det är bara det att jag har haft det ganska många gånger nu, men jag hoppas det släpper snart.
Efter träningen var det bastu som gällde, det var jag och fem till i laget, jätte mysigt och skönt efter träning, det gör att man kommer varandra närmare också, eller okej, dem kan inte komma varanra närmare, för så jag förstår det värkar alla ha hållt ihop sen dem var små, men ja känner att jag kommer in mer i laget och det är bra :) Fast att komma in i laget har ajg ite haft några problem med, för dem ar varit så snälla mot mig :) 
Men åter till bastun, när jag och BJ duschade, fick jag låna tvål av henne, och tvålen som gäller för oss framöver är "Happy time" Ja, det var så tvålen hette och vi fick oss ett gott skratt, ja vi hade helt enkelt HAPPY TIME!
Jag stor trivs i laget, verkligen! 

Love, É


Jag älskar dig min pris