Miljö

miljö, miljö, miljö.... Det är ett stort problem på våran planet, och vi alla måste göra något för att förbättra den, för fortsätter vi som vi ör nu kommer allt rasa sönder oh våra barns barns barn kanske itne kommer leva då. Det två senaste dagara har handlat om miljö på vpåran skola. Vilket har varit intressant, men det känns som ma höärt det så mycket, fast att det bara är ord, inget händer. DEt är inte direkt så att jag själv kan göra något, visst, gör jag något så är det en bra bit på väen, men vi alla måste göra något för att det ska visas några tecken på en bra förbättring :) Aja, nog snackat om det :)
DAgen har inte bestått av så mycket mer, jag har tränat och köpt två par nya jeans, två cheap monday jeans för 200kr tillsammans :) Kära Hanna följde med mig och vi svettades som grisar när vi testade jeansen, så smala och tajta dem är alltså, men snygga när dem äl kommer på :D haha. sen mötte jag upp mina två äldre syskon och mamma och sen ålte vi hem och jag åkte vidare på träning :)

Natti natti! Love, è

Musikvideo

Igår var det en lång och rolig dag med mina girls,  vi spelade in en musikvideo och det föll på Günter and the sunshine girls :D Och eftersom Nicole tog oss med storm med att visa sina tricks och liknande Günter otroligt mycket, så fick hon bli honom och vi blev hennes heta tjejer :D hahaha.
Sen mot kvällen blev det bad i Jacuzzi och massa girltalk, hur trevligt som helst!
Imorse blev man väckt hemma hos Elinor och hon hade gjort en jätte fin frukost, tack så jätte mycket, du är så gullig :)
Sen bar det av till skolan och det var bio som gällde, någon miljöfilm, men jag somnade efter en halvtimme, så jag vet itne vad det handlade om, den halvtimmen jag såg var det bara gubbar som pratade ändå :P
Sen var det redigering som gällde, och det blev bättre än vad vi trodde :D haha.

Kvällen har jag tillbringat med Nicole, vi har sett massa tv och bara pratat :D Så trevligt, så trevligt! :D

helgen är över och vardagen tar över!

Hemma igen och tillbaka till vardagen. Helgen har varit jätte rolig, fast ingen sömn nästan :P Men det spelar ingen roll, jag har fått varit i sällskap som jag bara älskar så mycket och då spelar det ingen roll hur lite man sover! plus att det har varit fotboll, missade alla finaler, vilket var synd, men men, när båten inte går som jag vill, alltså dåliga tider så blir det så...
Gotland är så avslappnat att komma till, det är så skönt att åka dit och ta det lugnt. Även om man nu inte tar det lugnt så blir det så iaf, för det är så litet och nära till allt, så man behöver inte planera något, det är de som är så bra med Gotland!
Men jag trivs här i stockholm mycket bra nu, det tog sin tid, men nu känns det som jag börjar komma igång med allt och så :) Sen har jag underbara tjejer i klassen som gör att jag trivs ännu mera! Skönt att veta att man kommer till skolan och kommer ha det roligt, för med dem skrattar man alltid. Sen mitt lag är också ett toppen gäng, man blir så glad varje gång man ska till träningen, ser framemot träningslägret, som är på Gotland dessutom :D
Jag kommer alltid trivas på Gotland och älska det stället och alla som bor på denna fantastiska ö, speciellt älskling min och min bästis!
Men det är en upplevelse att bo här också, få testa på det "riktiga" livet, hahaha.

Aja, nu ska jag iväg och vara med Nicole, Elinor, Hanna och My. Vi ska spela in lite saker och ha det ritkigt kul idag :D Får se om det blir några bilder, så ni får se vad vi gjorde :) Jag antar att My har med sig sin fina kamera :D

Love,É


 
Ni är dem bästa!