Bilder från båtturen!Tack för en super mysig båttur!
Utan er hade livet inte varit detsamma!

Den bästa sommaren!

Då var man hemkommen från Johan och med mig har jag Clara min underbaraste vän :D
Vi har varit och badat jacuzzi hemma hos Johan, det är alltid lika mysigt :)
Dagen då, Jo jag och Clara har vairt med Robert och Anton ute på sjön, vi hoppade från klippor och hade det as mysigt :D bilder togs även och dom kommer upp imorgon :)
Sen åkte vi hem till mig jag och Clara, för pojkarna skulle på sina träningar :)
Clara behövde gå hem ett tag innan vi skulle vidare till Johan, så jag fick åka med hem till honom och skulle hjälpa honom att tvätta bilarna, men så blev inte fallet, vi hamnade framför tv:n sen somnade han, ;) så jag cyklade och mötte Clara istället och hem tillbaka till Johan igen, och sen blev det som sagt bad :D

Dessa människor är dem underbaraste som finns, jag har alltid roligt med dom och det finns inga personer som dessa. Med er har man alltid roligt och jag har insett vad livet har att ge med er, fan ni är bäst!
Ni har gjort min sommar som gått såhär långt till den bästa och jag har haft det hur jävla roligt som helst, man hittar alltid på roliga saker med er och det händer alltid något nytt, ni är fantastiska!
Tack för att ni finns i mitt liv, ni betyder mest!
Sommaren '08 har varit och kommer alltid vara den bästa sommaren! 
Clara, Johan, Robert och Anton, ett stort tack till er!

/Erica Carlsson 

Tack äntligen, det känns så skönt!!!

nära döden några gånger..

Ja då var jag tillbaka till nynäshamn och jag älskar verkligen att vara här, jag stor trivs och det finns bara underbara människor här :)
Igår när jag kom med båten åkte jag in med familjen först och inhandlade mig lite nya kläder och jag gjorde bara bra kap, ett par pepé jeans som kostade från början 1100:- betalade jag 160:- för :D och de övriga fem plaggen var lika bra kap på kan jag säga :D
Det blev ett replay skärp, ett G-star linne, en vanlig tröja, en kofta, en skjorta och självklart jeansen och allt detta för 552:- inte dåligt måste jag säga :D haha.
Sen kom jag hem och åkte och badade på tian med Johan, Robert och Angelica, mycket roligt måste jag säga :D
Fast jag och Robert var nära döden några gånger ;D haha.
Första gången stod vi på bryggan och skulle dyka i samtidigt, och jag skulle sitta på hans rygg, haha.
Johan stod bakom oss hela tiden och precis när vi hoppar ner drar Johan tag i mitt snöre där bak så hela överdelen flyger av, haha. Så jag kniper tag i Robert samtidigt som jag försöker hålla i bikinin och brösten ;) haha.
Och där vi badade når man inte botten för fem öre och inte ville dem hjälpa mig upp heller, haha. så där var jag i vattnet och hade lite problem ;) haha. men vad fan , ;) hahaha.
Sen skulle jag och Robert testa ännu en ny sak och jag skulle stå på hans axlar sen skulle han kasta upp mig i luften och så skulle jag göra bakåtvolt ;)hah. Han gör det men jag flyger bara rakt upp i luften och rakt ner på honom igen ;) hahah. nära döden? ja! haha.
Men jag hade en trevlig badstund med dessa trevliga människor iaf :D
Sen drog vi hem till Johan och lagade mat och sen till Anton och såg på film :)

Idag ska jag träffa min underbara Clara, vi ska iväg och bada någonstans, fattade inte vart, men det kommer säkert bli skit bra :D

/ Erica Carlsson