-

Jag vill först säga Grattis till Robert som klarade sitt teoriprov idag, nu är det bara uppkörningen kvar, :D
Det var tack vare min och Antons fantastiska insats med att hjälpa honom att plugga igår som gjorde
att han klarade idag, vilken tur att han har oss ;D haha.

Sen bjuder jag på en liten film från gårdagen, :D haha.
gungorna var väldigt lockande måste jag säga ;) haha

tankar

Vem har sagt att livet ska vara enkelt? Ingen som jag har hört iaf, man eller iaf jag stöter alltid på nya problem. Ibland önskade jag att livet inte hade några problem och att man levde som i en saga, men det går ju inte, då hade man aldrig uppskattat dom underbara stunderna utan problem!
Men fan, jag orkar inte längre, tankarna tar ju aldrig slut, funderingarna finns där hela tiden och mitt humör dras återigen ner. Jag vill inte vara den deppiga Erica, jag vill inte vara otrevlig i andras sällskap bara för att vissa saker uppkommer i mitt liv. Jag är inte så, jag är glad och sprallig, nästan för mycket ibland, men det är ju bara för att jag är så glad av iver och så glad över att få vara med den/dem jag är med just då!
Men dem senaste dagarna har det kommit upp många olika saker och vissa saker förstår jag mig inte ens på, vad tänker vissa med egentligen? Ibland måste det finnas något vett i huvudet iaf, men jag blir bara så ledsen!
och ibland undrar jag vad jag tänker med och hur jag egentligen har tänkt mig?
Det finns så mycket som händer och sker hela tiden, både positivt och negativt. Men det blir inte alltid som man tänkt sig iaf och i vissa lägen är det väldigt deprimerande, men vad ska man göra då? ta nya tag och nya krafter och kämpa sig vidare, det är de jag har hört man ska göra iaf.
Men jag ska säga er att det finns mycket jag uppskattar i livet och många människor som jag uppskattar, för det är så många som hjälper mig hela tiden och det är så många som finns där för mig när dem märker att jag är lite nere!
tack till alla underbara människor som står vid min sida som stöttar mig och ger mig ny positiv energi, ni är bäst!

/Erica Carlsson

Och för att inte dra ner stämningen allt för mycket tänker jag lägga ut lite bilder från när syskonen hade lite förfest i mitt rum ;P haha.
Den här bilden blev riktigt lyckad XD, hahhah.


_________________________

Jag blir ledsen, sårad och arg på samma gång! Jag förstår ingenting och det är nog lika bra!

En trevlig kväll!

Har haft en jätte jätte trevlig kväll. Det började med att Robert kom och hämtade mig med cykeln, fast jag tänkte att eftersom att han fyller år så cyklar jag och han får sitta på pakethållarn, sagt och gjort, där satt jag på sadeln och trampade, viilken tur att det bara var nerförsbackar, näästan,haha.
Vi stannade till vid konsum och tänkte vara lite nyttiga, men det varade inte länge och vi valde popcorn istället :D
Sen cyklade jag vidare med Robert där bak ner till hamnen och mötte upp Anton och eftersom att presenterna till Robert var utspridda på alla olika håll, valde jag och anton att bjuda Robert på en mini-golf runda som present för dagen.
Det gick ju som de gick, bra ibland och dåligt ibland ;) haha.men men.
Sen var det bara att cykla hem till Robert och starta tv:n, och vi kunde glädja oss över att Spanien vann och det gjorde vi, det var det jag ville och det var ju bra. Men matchen i sig kunde ha varit liiiite bättre, men aja, spanien vann och det var toppen :D hemma hos Robert blev det också kladdkaka, jordgubbar och pluggning av körkort, jag är faktsikt ganska duktig och kan ganska mkt ändå :D Men Robert och Anton var ju snäppet bättre ;P
Vägen hem skjutsade Robert mig och min plats blev på styret ;D hahah. synd att vi väckte alla som vi cyklade förbi också ;) haha.

/ Erica Carlsson.Tack för en trevlig kväll killar!