körtkort nästa ?! ;)

Lovade faktiskt Clara att jag skulle lägga upp hennes film från igår på hennes blogg, men eftersom jag inte kan hennes lösenord blir det lite problem, så därför lägger jag upp den på min :) haha.
Igår var vi ute en liten sväng och jag satte mig bakom ratten och tyckte att jag kunde köra.... haaha.

iväg med systrarna!

Så, då var man färdig fixad och klar för att dra iväg :) Ska följa med systrarna på för fest, sne ska vi kanske till bowling hallen där hockey killarnar är, sen ska dem ut och lilla jag får gå hem :) hahah. Men skönt att gå iväg och göra något än att sitta här hemma :)

Igår var ajg md mina favoriter Clara, Robert och Anton :D vi ahde det super mysigt, :D Jag bara älskar deras sällskap, dem är dem allra bästa! vi kollade på idol och hade det bara allmänt mysigt :D Tack för att ni mina bästa!
/ Erica Carlsson

Kändisar på röda mattan.

Oj oj oj, nu händer det grejer här :D haha. Jag, Erica Carlsson ska få vara reporter på bio preimären av Allt flyter, en svensk komedi :) Det är en gala vilket innebär att kändisar ska gå längst med röda mattan och jag ska intervjua dem :D wiie! Det ska bli så sjukt roligt :D ser framemot det, så tolfte december ska jag vara reporter :D

Annars då, vi har precis varit och kolllat på vårt nya heeem :D hur sjukt snyggt som helst :D rummet är dock inte lika stort, men det gör inget, toaletterna är skit snygga :D haha. och allt är super :D det kommer blir skönt och slippa backen är nog det bästa :)

/ Erica Carlsson