-

Jag är så sjuuukt trött på SL just nu alltså, tågen går aldrig som dom ska! Jag blir tokig! att dom aldrig lär sg liksom?
Aja, just nu jobbar jag och det r ju inte verdrivet mkt folk här, tur att man har med datan då ;D haha. Men ändå, är det roligt att fördriva tiden här i ishallen än hemma :D

Idag gick skolan väldigt fort, och provet vi hade var lättare än förväntat och får jag inte MVG kommer jag nästan bli besviken, för jag tyckte det var så lätt och ja svarade jätte utförligt på alla frågor.
Så jag hoppas, hoppas verkligen :)

Imorgon gott folk ska jag få snygga och fräscha naglar :D Jag ska nämligen till Mimmi (rebeccas syster) och fixa min små naglar, till kvinnligare och mycket hetare naglar än vad jag har nu :D jag längtar typ, för man känner sig så mycket finare med långa fina, fixade naglar :D

/ Erica Carlsson

Alltid lika roligt!

Dansen var bäst som vanligt! Det är så skönt att komma dit och få dansa av sig, det enda man tänker på är just dansne och allt som händer i just lokalen, sen allt annat utanför lokalen försvinner under tiden och existerar inte, så skönt!
Danserna är lika bäst som vanligt och jag tycker det är så grymt roligt! :D
vi började på nya danser idag, nya danser = nya utmaningar och jag bara älskar det!

Annars då, idag har jag pluggat sönder mig själv, tur att Robert kom med Kladdkaka och vindruvor :D sen hjälpte han mig att plugga, synd bara att jag var helt lost i huvudet ;D hoppas det går bättre på provet imorgon :)
Men det var jätte snällt av honom att komma med godsakerna :D
Tack Robert!

/ Erica Carlsson

Så sjuukt grymt!

Förlåt Malin, men nu måste jag svära ;D
Fy faaan vilken jävla grym match det var idag, jag blev alldeles rörd typ :D haha. Alla mål som gjordes var så sjuukt snygga, alla var taggade och det var så sjukt roligt att se!
Nu är jag jätte taggad inför seriestarten, det ska bli så roligt :D Kommer typ krypa på väggarna tillslut känns det som, så jag hoppas den här veckan kommer gå fooort :D haha.
Nej jag vet faktiskt inte vad ajg ska säga mer än att det blev en vinst som dom förtjänade till tusen, domaren var sämst och jag blev så frustrerad på honom, de andra hade inget vett i skallen och var bara allmänt störda i huvudet, men ah, nynäs stod på sig och matchen var helt galen! :D

/ Erica Carlsson