Mys med systrarna :D

Har precis träffat min älskade Clara :) Det var år och dar sedan coh nu drar hon till Turkiet, alla bara åker utomlands hela tiden, Stina är i Grekland som jag förövrigt fick ett sms från idag :D vad glad jag blev :D men iaf, så nu åker hon snart till turkiet och alla bara åker till varma länder, själv ska man till umeå imorgon med IDOL och göra den sista resan :(

Idag har jag ätit lunch med mina systrar, det var jättemysigt, känns som man inte träffas så ofta nu när jag är iväg hela tiden. Men det var jätte mysigt iaf :)
Snart ska vi iväg på dans igen :D det ska bli skoj, dock har jag en sådan nackspärr att jag inte kan titta till vänster, haha. Det är faktiskt riktigt jobbigt.

/ Erica Carlsson


Jag bjuder på en bild från IDOL i veckan :) En bild som togs när vi var lite smått slitna sådär ;) haha

Nicole, jag hoppas det inte stämmer ;) haha

hahahaha, jag drömde världens världens konstigaste dröm inatt :D förresten godmorgon, har vaknat precis, det vill säga sovmorgon för min del :D wiiie :)
Men jag drömde att Nicole min söta vän som jag inte har träffat på evigheter som jag saknar, ville mörda mig... (?) haha :) jag orkar inte förklara i detalj, men hon ville iaf att vi skulle göra en resa utomlands för att vi inte hade träffats på jätte länge och bla bla, sen när vi väl är på väg, visar det sig att hon bara vill att ajg ska med dit för att i det landet finns det en växt som dödar en när man äter den :D hahaha. så det kommer iaf fram och jag blir arg, börjar slå henne och ha mig, jag som trodde att vi verklgien var vänner, men hela tiden har hon bara försökt komma på en lösning på hur hon ska mörda mig... hahaha.
Drömmen var mycket mer invecklad och längre, men jag orkar inte berätta hela, men själva grejen var bara att nicole ville mörda mig.. jag hoppas inte det stämmer i verkligheten ;) haha. Jag saknar iaf dig hjärtat jätte jätte mycket!

Idag är det dans som står på schemat, heeeela dagen :) haha. Så det ska bli roligt, dock är jag slut i heeela kroppen, så jag får se vad som händer ikväll, det är ju valborg, överskattat dock, men händer det något roligt så ska man ju itne banga liksom :)
/ Erica Carlsson

 Jag saknar dig hjärtat <3

-

Okej, jag är trött, arg, har massor av blåsor i munnen, har varit uppe sedan sex, har nackspärr, har ont i hela kroppen alltså i alla muskler man kan ha och nu ska negativa jag sova, Godnatt!