En Stina om dagen, är bra för magen.. ;) haha.

Vad grym jag är på att komma på rubriker hela tiden! haha, men men det stämmer så ;) haha
Jag är så galet trött! haha, så jag ska sova nu! Men först en snabb genomgång av dagen! Skola i 1h och 15min.. enligt mig själv var det inget viktigt, hade dock väldigt trevligt med Hanna, hon är världens sötaste :D
Sen åkte jag till min favorit stina i haninge och efter mycket om och men åt vi middag på subway, tur var det, för det var nedrans gott! :D haha.Tack Stina! Efter det åkte vi och såg en halvlek av 93ornas match, men det blev kallt och små segt, så vi åkte hem igen! Tack Stina för idag, även om vi träffas ofta känns det som att det var eviiigheter sedan vi verkligen var, bara du och jag! Jag njöt av varenda sekund idag och du är verkligen världens bästa! Tack, tack tack för att du finns älskling!

Delade meningar!

Det känns som jag har så mkt att säga, men så lite man får ut. Jag har delade tankar om allt just nu och vet inte för tillfället vart jag ska ta vägen. Men men. Jag hade en riktigt rolig kväll igår.. Sen vad jag minns och inte är en annan sak, men det finns några jag kan skylla på som gjorde mig en aning påverkad igår... :P haha. Jag har inte druckit så mkt ute på krogen tidigare.. så ah! Jag mådde fint hela kvällen, ännu bättre mådde jag idag efter tre timmars sömn typ :P haha. Efter en nattvandring kom jag hem till min säng och försökte somna, men då hade dagen redan börjat ljusna.. så det gick inte överdrivet bra av olika skäl!

Idag har jag mått grymt bra.. (med en stoor ironisk ton) Jag har jobbat från tre till åtta, skön tid ändå :) ska inte klaga, var dock väldigt väldigt segt. Men vad ska man göra :)?

/ Erica Carlsson

Bilder och härliga filmer kommer inom kort, ska bara sno Malins kamera :P men det är en hel del snygga saker där ;) haha.

fest!


laddas inför kvällen!
(bjuder på den här feta bilden som är som den är! ;D haha.)