Godnatt!


Nu är det dags att sova tror jag, mina ögon är inte vakna så länge till :P haha.

Det finns en stor saknad!

Ligger här i min säng helt utslagen, jag är så trött så jag snart måste göra något för att bli pigg.. om jag ens kan det ;D haha.
Jag ligger och funderar och det jag funderar mest på är att jag saknar en person i mitt liv något otroligt, Victoria Boije är namnet på denna tjej, hon bryr sig verkligen i alla väder, vilka tider som helst och under hela dygnet! Jag tänker ofta på henne och saknar henne hela tiden, varför ska så många som man verkligen älskar och vill vara med oftare bo så långt bort? Victoria, du har inte lust att flytta hem till mig ;D? haha.
Nej, men med henne mår man alltid bra, och man skrattar alltid och bara njuter av stunden, hon finns där även när man är ledsen och behöver prata! Hon finns alltid alltid! Nej, nu saknar jag henne bara ännu ännu mera när ajg pratar om henne :')
Victoria Boije är en vän som alla borde ha och vi som får njuta av hennes närhet ska bara veta hur lyckligt lottade vi är! Jag är så glad att jag har dig, Tack för att du finns i mitt liv hjärtat!


Du är världens sötaste, det ska du veta Victoria :D

Massage på jobbet! :D

snart kommer systrarna hem från cypern och jag precis hemkommen från jobbet :) haha. dom kommer såklart vara bruna som pepparkakor och haft världens bästa vecka :) jag är så glad att jag åkte till turkiet!
Ikväll skulle jag egentligen följt med Stina, och folk på bio, men efterosm jag känner att jag somnar säkert innan bion börjat så är det ingen idé :P haha. Jag somnade på bussen hem och kommer säkert somna tidigt ikväll också :P haha.
Jaja, jag är med om något sjukt roligt, så det är värt att vara trött :p haha.
Anton åkte ju till Gotland imorse, jag som tänkte att vi skulle hitta på något, men istället drar han :O? hur snällt är det liksom? haha ;D nej jag hoppas han har det grymt på ön :D

Idag på jobbet var det en kiroprektor som kollade på min rygg :D haha. Han hittade en låsning och massa stela delar, så han knäckte upp ryggen, tog bort knölar och gav mig massage :D hur galet skönt som helst, okej, ibland gjorde det jätte ont, dels när han gick ner och höll på vid vaderna.. det gjorde så sjukt ont! haha :D lite knutar jag hade där liksom.. :P haha.  Men massagen var inte fel och speciellt inte när man får betalt för det istället för att betala :P haha. han sa att han skulle fortsätta på måndag för att inte göra för mycket på en gång :D wie, :D

/ Erica Carlsson