Morsdag

Idag är det som alla vet morsdag, det är dagen man ska ha sin alldeles egna och bästa mamma i fokus, även om hon alltid förtjänar att bli omhändertagen, förtjänar att man hjälper i köket, hemma eller vad som helst, så är det idag hon ska släppa allt och inte göra något :)
Det är de vi ska göra med min mamma idag, och det gör vi genom att åka på kryssning :D det är tredje året i rad vi åker på Birka paradise med familjen på just morsdag, tredje och sista, men det ska bli riktigt mysigt, det händer inte ofta att vi gör något i familjen, men idag, ikväll och hela dagen imorgon ska vi bara bry oss om vår familj och vår mamma :)
Jag ser framemot det hur mycket som helst :)

Men först är det fotbollsmatch som gäller, det ska bli roligt, får se hur det går, det är ett bra lag vi möter :) Men vi ska kämpa in i det sista :) och gör allt vi kan i denna sommardag :)

/ Erica Carlsson


Min mamma är en alldeles fantastisk person ska ni veta, hon är den som alltid gör allt här hemma, den som alltid ställer upp när det är något och den som alltid vill alla väl. Ja, det är mycket bråk i familjen, det uppstår ofta diskussioner bland oss alla i familjen, det kan hända att man står och skriker mamma upp i ansiktet för att man är så trött och irriterad, men ändå finns hon alltid för en och vill alltid att man ska må bra. pratar alltid med en om hur man mår, om hur allt känns och om något inte känns bra. Men det är inte bara för oss i familjen som hon alltid bryr sig om, nej det är alla runt omkring, hon ställer alltid upp för alla på jobbet, hon hjälper andra hela tiden.
Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om min mamma för hon är verkligen världens bästa och världens underbaraste, men jag har faktiskt inte tid att skriva så mycket :) haha.
Men hon är en person man alltid kommer ha vid sin sida och som jag alltid kommer att behöva ha vid min sida, även om jag flyttar hemifrån eller något i framtiden så kommer jag alltid behöva ha min mamma, för hon är bäst :) Okej, jag måste sticka in pappa på ett hörn, för jag kommer behöva ha honom minst lika mycket, mina föräldrar är bäst, :D

Men nu är det morsdag och det är mamma som ska stå i centrum hela dagen :)
Grattis mamma på morsdag :)
Jag älskar dig!

Mys lördag!

Jag hade en helt galet rolig kväll igår med tjejerna :D vi var på Ego, Magenta, White room :) jag tyckte iaf det var riktigt roligt att få träffa Rebecca, Nicole och Hanna igen, kändes som evigheter sedan... :(
Men vi dansade natten lång och var hemma runt halv sex, sex, och vaknade vid halv nio.. så nu är jag lagom trött :P haha. Men det var de värt, för jag hade det riktigt roligt och det måste göras om :) Tack till er mina älskade tjejor, kvällen var toppen förutom att vi blev bestulna två gånger, idioter rent ut sagt som gör något sådant!! Men annars var kvällen underbar och jag är så glad att jag har dessa vänner :)

Idag har det varit världens mysigaste dag, jag har varit med min soulmate hela dagen, det vill säga Stina! Vi har solat, sett på fotboll, spelat fotboll och spelat golf, det har varit riktigt mysigt, vi fick även sällskap av Adam och Markus, en liten stund av Johan också... :P haha.
Jag har iaf haft en super rolig kväll och nu är jag mästare på golf... höhö ;) haha. nej, men vi stod på en klippa och slog ut mot vattnet :D 
Jag har iaf haft en super rolig och trevlig dag och kväll med dessa sköna människor :) Så ett stort tack till er :) + lägg märke till att jag och min allra bästa vän Stina har sett väldigt lika ut idag :D haha. Det tyckte vi om :)

/ Erica Carlsson

Här har ni min dag och kväll i bilder :)
Redo för match mot grabbarna :)Reklamfilm...

haha, är det inte lite komiskt, det har varit fint väder varenda kväll sedan förra helgen, igår ösregnade det verkligen och nu kommer det vara fint väder fram tills tisdag... igår var vi på grönan och hade femkamp :D haha. det var jätte roligt, dock spöregnade det verkligen, det bara öste ner heeela tiden :P haha. Men vi hade roligt ändå, hann och åka Insane och uppskjutet :D Insane var hur rolig som helst, den var skön på något sätt :D haha.
Sen blev det god middag och dricka till :) När man sedan skulle säga hej då kändes det jätte jobbigt :/ Man kommer förhoppningsvis träffa alla igen, men det är inte samma gäng alls :( Men men, jag har haft det galet roligt den här tiden iaf :D

På söndag ska vi på kryssning med familjen, det ska bli jätte mysigt, men något som är väldigt tråkigt var att en tjej ringde till mig igår och frågade om jag ville provfilma för 3's reklam film som ska spelas in i prag.... Dock var det på måndag och då är jag ännu på kryssning :( Det skulle vara så otroligt roligt att göra det, men tyvärr går det inte..
Det kommer förhoppningsvis fler chanser i livet, :) Det roliga är att jag inte vet hur hon har fått mitt nummer.. men men :D haha.

/ Erica CarlssonSådär, lite bilder blev det innan kameran dog, eller då det inte regnade för mkt :) haha.