ZLATAN!

Att man ens kan tycka att det är jobbigt att skriva ett inlägg?! haha. Men ah.. snart börjar Paradise Hotel, som jag självklart har fastnat i! spännande, spännande!
Nynäs vann idag, skönt! :D det var inget finlirande, men det var väldigt skönt med vinst ochdet är allt som räknas :D bra jobbat!

Annars är ju faktiskt dagens höjdpunkt ZLATAN själv! Han är och förblir kung! Finns bara en och det är han! Heeelt sjuk! Han är svensk! Självklart är det han som avgör matchen, han gör det med stil, och han gör det enda målet! Ja, vad ska man säga?! Han är grym helt enkelt! :D ZLATAN!!!!

Skönt ändå!

Skkönt var det att vakna av sig själv imorse.. fast att jag inte lyckades somna runt åtta igår kväll så har jag ändå fått sova ut :) det känns bra. Fast söndagar är verkligen ångestdagen! Vi har träning idag i två timmar, varav en timme är typ fys! känns som en hel evighet! Jag kommer dö, och inte alls tycka att det är roligt! Men men, ser framemot cupen nästa vecka :)
Annars är det hockey idag! Det känns som det var evigheter sedan jag såg det, men eftersom IDOL kommer att ta upp resten av mina veckor nu är det bara att gilla läget! Nu är det bara två veckor kvar, de två mest fullproppade veckorna i mitt liv!

Nu hoppas jag på att få köra lite med pappa :)
/ Erica Carlsson

Gårdagen var så häftig!

Ja då var man hemma då, tiden har gått jätte fort och det känns som jag nyligen sa att jag skulle åka! Men galet va sjukt det va igår! Jag har aldrig varit med om något liknande! 12000 skrikandes människor i publiken, med stående ovationer, lysande mobiler, händer i luften och en kamera som sprang rakt in i Erik! Stackars honom, men han körde på ändå och hade för mycket adrenalin i kroppen för att ens tänka, eller nästan ens uppfatta om vad som hände :P
Men sändningen var grym! Jag är så stolt! När Peter går ut och får igång publiken det första som händer fick jag rysningar i hela kroppen, 12000 skrikandes människor och taket lyftes! Där jobbade lilla jag, mitt i smeten och det var så coolt! Längtar verkligen tills nästa fredag!

Kan inte ens föreställa mig hur Idolerna kände när det stod på scenen, jag tyckte det var coolt att jobba bland allt som hände, vara en i gänget som såg till att allt skulle vara på pricken rätt i tid med allt, hur kände då dom?!
Men det var galet och lyckat blev det, jag kan inte säga mer saker än att det var så jäääävla coolt! :D


Byggarna hade fullt upp med att få upp allt i tid!
Rep! :)


M,C,T


Kom lite gamla idoler på besök och sjöng i pauserna :)


Daniel är alltid lika härlig! :)


Det var så sjuuukt mkt folk! :D


Alla fans var galna bakom idolerna..


Sådär, då har jag lagt upp bilderna som jag tagit i Malmö. Och ja, jag har tagit bilderna med mobilen, sämsta mobilkameran ever!! :D hahha. Men några bilder blev det iaf!