HipHop VM 05

Jag älskar att titta på gamla bilder, hittade igår bilden från när vi var i Tyskland och tävlade i hip hop VM.. året va 05, några år sedan, men den tiden var helt sjukt grym och man längtar tillbaka till tävlingstiden lite då och då, även om nu bedömningssport i sig är som den är, men vi hade galet roligt tillsammans!
Så därför får ni några bilder som jag hittade, tyvärr inte så mkt tävlingsbilder, men de är ändå något!
haha... lite ego alltså ;) Men ändå, där är de en stor samling med bilden från när jag tävlade i singel hiphop..
Observera att jag gjorde den för 5 år sedan :P haha.


Plus bilderna i något inlägg neråt! Underbar tid!

Energi så de räcker och blir över till jordens befolkning!

Blev distraherad i mitt låt letande eftersom jag startade "The spy next door" en rolig och bra film såhär på eftermiddagen.. haha. Ganska mycket skratt faktiskt, men Jackie Chan är ju bara för rolig och en väldigt bra skådis! Så det är väl ungefär de jag har gjort min eftermiddag, tog en nyss nyligen också, hur skönt som helst, men ser framemot att kunna njuta av att ställa mig i duschen precis som alla ni andra, för de är inte direkt roligt att plasta in benet.. sätta sig på en pall, med benet upp på en annan pall, nästan halka för att man ska försöka hoppa ut ur duschen när man väl krånglat sig igenom duschandet, men de var ändå skönt! ;) haha.

Borde fortsätta leta efter låtar, men just nu har jag ingen ork till de och har lyckats bli på svin dåligt humör.. Det är verkligen inte likt mig att vara på de här humöret jag är hela tiden, men mitt ben tar kål på mig och mitt soffliggandes och orörlighet dödar mig! Det är inte jag! Jag har typ energi så det räcker och blir över till hela världens befolkning, Men kan inte göra något åt de, kan inte ta hand om mig själv eller något!
Jag vet att ni läst de flera gånger, men jag får verkligne krupp av att de är såhär!!! Jag vill tillbaka till att vara apan som är överallt, till den som aldrig sitter still...
Thats me!

/ Erica Carlsson

Jag förstår faktiskt inte hur du inte ens kan skicka ett simpelt sms.. Jag har sagt de förr, jag förstår nu hur allt ligger till. Men ändå, ett sms, skriva på facebook, eller vad som helst, de är inte så svårt! Men tydligen är det de.. Ah, nu vet jag iaf, och borde väl inte hoppats på så mycket mer!

Dans, dans, dans - försvinn kryckor och gips!!

försöker hitta låtar till alla mina dansgrupper, även om jag inte kan ha grupperna de första kommande veckorna.. ganska många veckor.. hehe. Så är de mitt ansvar och ska försöka underlätta för mina fantastiska systrar som hjälper mig! Men eftersom min dator aldrig vill samarbeta med mig, eller internet, något är de, men trögs som fasen är de verkligen! Dags att rensa datorn, proppat den med alldeles för mkt! Men nu har jag bestämt mig för att köpa en macbook så :) nöjd!

Nej, men jag letar på, har ju haft mina streetklasser klara någon vecka nu, iaf vilka låtar jag ska göra dans till, och har lite steg i huvudet som jag sedan måste försöka visa för syster på något sätt.. med tanke på att jag är orörlig i princip :P haha.
Men ah, jag letar vidare, kanske har en låt till discon också att göra dans till, har inte bestämt mig än, har några uppvärmningslåtar och så, men får leta vidare :) på måndag drar de oavsett om jag har låtar eller inte igång, och jag ser verkligen framemot det! Gipset ska bara försvinna från mitt synfält så jag kan njuta extra mkt av dansen, jag är liksom gjord för att dansa, så är de bara! :) jag är defintivt inte gjort för att hoppa på kryckor.. haha.

inatt har jag gjort något som inte är så bra, vaknade i panik 03.00 exakt när jag tittade på klockan och hade så (ursäkta uttrycket) jävla ont! Trodde på riktigt hela gipset och benet hade gått av för en sekund, kunde inte röra mig eller något, riktigt riktigt ont gjorde de, vaknade i morse nu, då var de bättre, men fortfarande inte bra som de varit dom andra dagarna.. vet inte vad ajg har gjort, men ont gör de och jag gillar de inte!
På fredag ska jag iaf tillbaka till farbror doktor!

/Erica CarlssonTvå bilder från när vi var i Tyskland och hip hop VM 05!
Minnen, underbara minnen! Jag säger ju de, jag är menad för att dansa! (inte hoppa på kryckor)
Har fler bilder, men de är mest runt omkring allt, istället för bilder från dansgolvet.
Men ska visa er dom också!
Hade inte tackat nej till att får leva om tiden då vi tävlingsdansade, de var underbart!