2010, ännu ett bra år!

Champangefrukosten är avklarad, dock var vi tvungna att åka och handla lite små saker inför ikväll, så jag tog på mig körandet, så blev ingen champange för mig ;) nåväl, vi har nu handlat is, bär, någon speciell juice till våra drinkar och jag har även lycktas köpa strumpbyxor, så nu känner jag mig mer än laddad inför ikväll! Kommer bli bra, kommer bli ett bra slut på detta år, som varit annorlunda, som har innehållit det mesta, som hr varit bra och dåligt, vissa saker där jag hade velat att de skulle slutat annorlunda, vissa saker jag inte ens önskat skulle ha inträffat, vissa saker som jag aldrig ville skulle ta slut, vissa saker som var helt fantastiska, vissa saker som har fått mig att må bättre än någonsin, jag har även träffat på så många nya ansikten, lärt känna så många underbara människor, umgåtts med vänner, familjen som alltid funnits för mig och fortfarande gör det!
.
Jag kan hålla på hur länge som helst, jag är riktigt nöjd över mitt år i helhet, det är klart man alltid vill att vissa saker ska sluta annorlunda, men det är så livet funkar, inget jag kan ändra på, inget jag vill ändra på, jag uppskattar alla de där underbara delarna i livet SÅ mycket mer då! Tack för 2010, det har varit svin bra, 2011 kommer säkert bli minst lika bra, börjar jävligt bra med jobb på Let's Dance, jag fyller 20, Angelica kommer hem, jag ska till London och träffa Victoria.. Ja ni hör, en bra början, jag längtar!
.
Nu ska jag duscha, äta något, städa klart rummet, smått börja fixa mig inför kvällen, tack alla för det här året!
/Erica Carlsson
Tummen upp för ett riktigt bra år!

Nu närmar de sig slutet på riktigt!

Så, då ligger man i sängen för näst sista gången det här året.. eller nej, det blir sista gången, för nästa gång jag lägger mig i sängen blir ju garanterat efter tolv om inget drastiskt händer! :D
Kvällen har spenderats hemma hos Jonas med lite folk, vi tittade på JVM matchen som Sverige självklart vann! Imorgon möter dom Kanada och jag måste se den... vart jag än är imorgon, så ska jag smyg titta på den.. ;)
.
Kvällen har även spenderats sittandes på en stol samtidigt som Victoria slingade mitt hår.. Vi hade lite otur dock eftersom en propp gick mitt i allt och det blev svart, vi pysslade ihop en pannlampa åt Victoria och fortsatte sedan, hade ju bara blivit jobbigt om vi slutade, för det hade blivit fel i rytmen och allt! Mamma var även tvungen att åka och jobba, så pappa fick komma hem från ishallen och rädda oss, vi fick iaf lyse tillslut och håret blev bra! :D
.
Nu är jag trött, min del 3 av året borde egentligen ha kommit nu, får se om jag hinner imorgon, vi har ju en del att fixa, vi ska börja med champange frukost, sen kommer dagen bara rulla på och middagen bjuds klockan 18.00 så då måste man vara skit snygg och helt klar!
så sova ska jag försöka med nu, resten av året får som sagt komma när de kommer, gör ju inget om vi minns de i början av nästa år heller! :)
Godnatt!
Såhär såg det ut för en stund när Victoria slingade mitt hår! :)

Dear John!

Har precis tittat på Dear John, och tårarna har varit där hela tiden, tillslut kunde jag inte hålla igen.. Jätte fin film, men väldigt jobbig! Jag har sett den tidigare och grät minst lika mycket då, men den här gången var tankarna lite på annat sätt...
Jag är väldigt känslig när de kommer till film, jag har väldigt lätt för att grina, det gör jag även till böcker :D jag tycker de är ganska skönt att få bara släppa allt och låta en tår rinna ner för kinden :) haha, töntigt nog!
Filmen för er som inte vet handlar om en tjej och en kille som träffar varandra under ett lov, killen är soldat och efter 2 veckor tillsammans måste han åka tillbaka till jobbet, han är borta ett år, ett år utan varandra och dom skriver massa brev till varandra, brev som man förövrigt grinar till ;) Filmen fick mig på många tankar, tankar som jag just nu inte vill ha!
.
Så därför har jag tänkt att slinga håret, måste ju bli fin till nyår, men verkar vara väldigt omöjligt att få hjälp, :) mycket att stå i inför nyår ni vet, så jag sitter och väntar snällt på att få hjälp! :)
Sen ska jag väl ta tag i del 3 av min årsresumé.. många härliga minnen från Gotland kommer att komma upp och andra härliga minnen från sommaren, ett mindre härligt med gips och sen min höst och vinter!
/Erica Carlsson