Jag lever, Ica Lever!

Det gick faktsikt väldigt bra att jobba igår, Ica lever vidare och det är väl huvudsaken :) Jag var väl liiite seg bara, eftersom de kom ganska mkt kunder på slutet och så var det massa saker jag behövde göra! Men jag ska vara lite snabbare idag hade jag tänkt! För ikväll stänger jag också, fast jag börjar vid fyra istället för sex, så har träning till typ kvart över tre, sen är det bara att bege sig till jobbet! :) Full dag idag alltså, vilket kommer leda till att jag är en död sill i sängne ikväll när jag kommer hem :D haha! 

Det jobbiga är att jag råkte slänga lappen Emely skrev till mig om vad jag behövde göra.. haha. Så nu hoppas jag, att jag kommer ihåg allt automatiskt! :) hah.
Jag ser framemot träningen idag, för de var väldigt roligt i torsdags, men eftersom de bara blir en timmes träning så kommer jag nog missa en del! Men men :)

/ Erica Carlsson


Beställde hem dom här godingarna igår! :D
SOMMMMAR!

Dom som inte vill läsa ett argt inlägg, läs EJ!

Fan vad trött jag blir på allt! Kan inte någon bara erbjuda mig en resa lååångt härifrån ett jävligt bra tag! Eller bara en lägenhet i stan! Pallar inte nynäs och all skit snack som snurrar runt hela jävla tiden!
Från och med nu ska jag inte säga ett skit till någon, jag ska aldrig mer öppna min mun, jag får helt enkelt tro på det jag vill tro på och sen visar det väl sig om de är sant eller inte! Vad vet jag? Jag vet iaf att jag är trött på det här nu! Jag är trött på att bara försöka var snäll hela jävla tiden, men få skit tillbaka!
Finns inte så mycket mer att göra än att bara skita i allt, jag är inte den bästa på det, men nu räcker det faktiskt!
Varför kan inte livet bara vara som i en film, eller något annat bra? Men det här kallas väl bara för verklighet!

Så, nu fick jag ut de också! Killar är skit, jag har lärt mig det nu!
Den dagen jag hittar min drömkille, Jag vet att det är Jacob Josefson, han ska bara veta det själv först, haha, nej lite skämto sido såhär i det arga inlägget :) Men den dagen jag hittar min drökille, då kanske jag får reda på hur man ska bete sig? för jag har ju tydligen inte förstått det än! 

/ Erica Carlsson.  

Bowling!

Igår hade jag en super trevlig kväll på bowlingen! Jag, Malin, Linda och Sandra bowla på en bana, sen spelade lite hockey gays på andra banor, där var de livat, dom körde All In helt enkelt :) Vi var väl på den lite lägre fronten och bowlingen gick grymt för dom andra, men den här gången var det inte min tur och det gick si sådär :) Vann andra ronden, så det var ju trevligt :) haha.

Idag har jag övningskört med pappa, det gick bra tycker jag :) Men ah, vi tränade lite backning och körde bara runt lite, sen ikväll ska jag stänga på ICA... läskigt! Jag tycker det är jobbigt att stå själv när någon ska på rast i en kvart, får typ panik.. haha. nu ska jag stå själv i tre timmar, hjälp! haha.
Men men, förhoppningsvis klarar jag av det och överlever kvällen :D haha.

/ Erica Carlsson


vilken spelstil!