sjuker!

Eftersom jag är sjuk så blir de ingen uppdatering, hur rolig kommer den bli liksom?! inte överdrivet bra iaf! Jag har kollat klart på alla paradisehotel avsnitt! ;) tönt som jag är och den tid jag har haft.. dock kommer de ut  nya nu varje kväll efter 18.00... så då får man vänta då :P haha! tror det är typ 6 avsnitt kvar eller något.. inte så mkt, men de blir bra, vill bara se vem som vinner skiten :P haha.

Snart åker ju folket som jg jobbade med på Robinson iväg och spelar in svenska paradise hotel, spännande!! :D haha. Skoj kommer de iaf bli att titta på! haha!

Nej men som sagt.. ska äta hamburgare till middag om ni vill veta... haha! Nej, men finns inget att skriva liksom! Ha det bra så uppdaterar jag när mitt liv sätter igång igen! ;) Nej men de blir nog någon tråkig, men fin uppdatering igen snart!

Hu, dålig dålig uppdatering! Ser framemot hösten fortfarande!! :)

Fotboll

Jaha, då sitter man här igen! ingen kommentar om jobbet eller så!

Jag fick bara värsta längtan efter fotbollen, tur att den börjar nästa vecka! Ska bli så galet skoj att spela massa matcher, träna hur mkt som helst och bara ösa på järnet! Nu var de minst tre månader sedan sist... TRE månader liksom!!
Men de ska bli riktigt skoj!!

Idag ska jag jobba och det är de som är närmst.. ska borsta tänderna sen dra mig mot jobbet!

Ser framemot hösten!

Vaken och tittar självklart på Paradise hotel! haha.. Galet att man kan fastna i ett program så, men man måste ju faktiskt kolla nästa program för att veta vad som händer och tillslut måste man ju bara se vem som vinner, helt klart!

Som sagt, idag ska jag jobba.. och det är inget jag ser framemot, jag ser framemot att börja med IDOL igen! snacka om skillnad på jobb! så min höst kommer vara riktigt fartfylld, många järn i elden, men de kommer bli riktigt skoj! Dans, IDOL och fotboll, sen måste jag orka med mig själv också, de där löser sig!! :D
först ska jag överleva en dag på ica.. wihoo! Förstår inte hur man kan vara kvar på ett sånt ställe i över 20 år.. hu!

Annars så ska jag hem, förhoppningsvis hinna träna, de beror lite på planerna som komma skall! :) Men de går alltid att pussla ihop allt! I lilla nynäs är inget omöjligt! :)


trotts att jag inte var med på studentdagen, så tog jag också studenten!
Nu är det bara att köra på! inge mer skol, just nu iaf!