Mitt hat mot Firman boys (AIK)

Jag valde att åka hem, eftersom jag fick sluta efter att jag höll mitt tal, så det var skönast att göra så :)
Så nu har jag ätit lite, ska äta mer närmare samlingen, måste ju ha en klok middag i sig :P Shit vad vi ska vinna ikväll! jag är sjukt taggad, fast att det är så sent, och jag hoppas de håller i sig, att jag får spela där jag vill spela, då kommer allt bli bra! Så heja oss!

Nu är det looov också :) sköönt sköönt! och om en vecka kommer Victoria, hur underbart låter inte det?! Det låter som världens bästa grej! :)

Mitt tal då, jo det gick bra, jag hatar AIK och jag hatar firman boys, äckliga idioter det är! Så det var vad mitt tal handlade om! ju mer jag tänker på mitt hat till aik desto större blir det, och ännu större har det blivit när man gått närmare in på firman boys, usch! blä blä blä!
Min bild till talet kändes bra, en man som försvinner, lika så gör männen i firman boys, de försvinner, har snart ingen personlighet kvar, eftersom det kan döda för sin "kärlek" till AIK, och många har familjer, men skulle kunna ge upp den för aik(?)
Så deras personlighet försvinner precis som mannen på bilden. de enda dom har är en kärlek till AIK, de kommer de inte långt på.

Så, nu har jag sagt det också! :D haha.
Nu ska jag kanske börja fokusera på matchen! :)


när vi mötte AIK...

din väntetid är...

sitter här och ringer till tele2 angående mitt mobila surf... "Vi uppskattar din väntetid upp till mindre än tre minuter" good for me! Ska ju åka till skolan snart och hålla mitt andra tal, men var uppe i god tid så att jag kunde packa inför matchen ikväll och ringa lite samtal coh så :) det går ju bra ju! :D haha. sista samtalet nu, sen ska jag sätta mig på tåget och åka den lååånga vägen till skolan!

ikväll har vi som sagt match, och de är matchen vi skulle ha spelat den kvällen de blev snöstorm från ingenstans.. haha. Så matchen är senare ikväll 20.30 närmare bestämt i nacka... jag är kluven om jag ska åka hem eller inte, för jag har saker jag måste göra i stan, men de är typ liiite för långt för att stanna, men ändå för tajt för att åka hem... aja, allt är packat om jag skulle vilja stanna kvar :)

Nu var samtalet med tele2 klart också, Good good!
/Erica Carlsson

mina dansare!!

Varför är man så lat när de gäller att ta tag i saker ibland.. och istället bara sitter vid den här meningslösa datorn :P haha. förstår inte.. men men!
Imorgon måste jag ringa lite samtal, träna på mitt tal jag ska hålla imorgon.. och så måste jag bestämma mig om jag ska stanna kvar i stan eller inte :) vilket dilemma! :)

Men... dansen gick bra idag, jag är faktiskt riktigt stolt över mina dansare, dom är så duktiga och kommer klara sig utmärkt utan mig när jag åker :) Victoria kommer sköta sitt jobb bra med dom också, så de kommer lösa sig :D är inte alls orolig :) har lite att ta me malin också bara (malin!! :P ) Men de blir gyrmt, de är så duktiga och lär sig så snabbt! :)

Sen vann B-laget också, goood! :) så imorgon ska vi se till och vinna också, just nu är jag sjukt taggad :) hoppas de håller i sig, matchen är väldigt sent så kan nog bli liiite smått trött under tidens gång, men de blir säkert sjukt bra :) 

Nej godnatt folk!:)