Skoj skoj skoj!

Igår var det morsdag och eftersom jag inte kunde sitta vid datorn så mkt så blev det inget inlägg till världens bästa mamma, men istället pratade jag med henne och det var ett mycket större plus! Skönt att få lite kontakt med familjen iaf! Men hoppas min fantastiska mamma hade det grymt igår! Hon är verkligen i en klass för sig och det är den bästa klassen man kan hamna i, hon är helt enkelt världens bästa och det finns ingen mamma i världen som är som min mamma, så är det!!

Idag åker min underbara familj till spanien för att njuta av varandra, sol, värme och bad, det tycker jag dom gör helt rätt i! Själv skulle jag vilja vara med, men jag vet att dom kommer ha de grymt bäst och jag hoppas dom njuter av varenda sekund där nere! :)

Lördagskvällen då, den var riktigt rolig! Världens bästa gäng, ute och dansade järnet och bara körde loss, shit vad roligt jag hade! Det är liksom som att gå ut på ett helt annat sätt och det var grymt! stället i sig var inget speciellt, musiken i sig var som den var, men det var nog bara hela grejen, vi dansade konstant i flera timmar, galet skoj och det bästa här är att killarna bjuder på sig själva och dansade järnet dom med, gilla stort! :) Och med killarna här, menar jag killarna här i vårat gäng, inte de malaysiska killarna, haha!!

Idag har det varit en slapp dag, likaså igår, dåligt väder, bara tagit det lugnt liksom! måste nog gyma lite nu.. det är nog dags! :) haha.
Ha det bäst folket!

Ikväll blir det dans!

Sitter man på rummet igen coh ska börja föna håret!
Igår skulle vi bowla och ha en trevlig kväll, men nope så blev det inte, de var 2 timmars väntekö på bowlingen, så fick helt enkelt hoppa det och åkte på nattmarknad istället, haha! den var sådär och inte alls så rolig, så vi åkte tillbaka hem och gick till baren istället, de sjungande bandet från philippinerna underhöll oss, dom suger verkligen, stackars tjejer, skriker i micken.. haha. men deras gitarist var grym! ett plus! ;)
vi fick även vänta på pizza i två timmar igår, så de blev en hel del väntan på saker igår, men men! Med trevligt sällskap funkar allt och det är någon man definitivt har här!

Ikväll ska vi ut och dansa, wihoo! Det ska bli så sjukt roligt och jag är riktigt taggad! Dock har jag hört att boysen hör ifrån malaysia kan vara väldigt jobbiga och att musiken kan vara speciell, men skit samma, med de gänget vi har här nere kommer det vara galet roligt! Alla länder ska med! Skoj! Plus att 80% är killar som jobbar här, så en och annan kan nog skydda oss tjejer ikväll! :D haha.

Aja, det ska bli riktigt roligt iaf! Få fixa till sig lite och så, det var ett tag sedan måste jag säga, gått osminkad nu i en månad, så ska bli skoj att bli lite tjej igen! ;) hah.

Nej, dags för att ta en powernap! :D
/Erica Carlsson

Gles uppdatering!

det händer grejer här nere i Malaysia och därför får ni tåla att uppdateringen för tillfället kommer vara lite sådär, men det kommer, jag lovar! :)
Var på bio för någon dag sedan coh såg Robin Hood, den var okej, men det var roligt att göra något annat, och vägen till bion var så sjukt rolig, ingen idé att berätta för ingen kommer fatta, man måste ha varit med för att förstå, men vi gick verkligen helt fel och så frågade vi en taxichaufför om vägen, men han var korkad! haha.
Sen har vi varit och shoppat lite, jag shoppade ett par vita convers för 300, väldigt nöjd! eftersom de kostar 600 i sverige och det var i en convers butik! :D så jag är väldigt nöjd!

Annars då, jag lever, jag mår bra, och jag njuter av dagarna, jag ska inte klaga på läget, jag fick till och med tvätta idag!!! hur underbart är inte det! jag älskar det!!

Sen gymmar jag varje dag också, det är de bästa! Igår sprang jag en halv mil på bandet, tog runt 25 min, så det var bra, skavsår nu bara eftersom jag sprang i gamla convers... haha! Jag visste att jag skulle tagit med mig mina joggingskor! men men, sen tränade jag rygg och armar idag! yeah! Jag går till och med upp och gör det innan frukosten, på tom mage, det är inte de lättaste för mig som alltid alltid går upp och äter frukost de första som händer på dagen! :Dhaha. Men men! 

Men som sagt, det kommer vara lite gles uppdatering, men jag ska göra mitt bästa! :) Och snart är jag på banan igen och då kommer de massor, ! :) Men jag mår iaf bra och det är huvudsaken!

/Erica Carlsson


För att jag saknar dig jätte mkt underbara du!