Ikväll blir det dans!

Sitter man på rummet igen coh ska börja föna håret!
Igår skulle vi bowla och ha en trevlig kväll, men nope så blev det inte, de var 2 timmars väntekö på bowlingen, så fick helt enkelt hoppa det och åkte på nattmarknad istället, haha! den var sådär och inte alls så rolig, så vi åkte tillbaka hem och gick till baren istället, de sjungande bandet från philippinerna underhöll oss, dom suger verkligen, stackars tjejer, skriker i micken.. haha. men deras gitarist var grym! ett plus! ;)
vi fick även vänta på pizza i två timmar igår, så de blev en hel del väntan på saker igår, men men! Med trevligt sällskap funkar allt och det är någon man definitivt har här!

Ikväll ska vi ut och dansa, wihoo! Det ska bli så sjukt roligt och jag är riktigt taggad! Dock har jag hört att boysen hör ifrån malaysia kan vara väldigt jobbiga och att musiken kan vara speciell, men skit samma, med de gänget vi har här nere kommer det vara galet roligt! Alla länder ska med! Skoj! Plus att 80% är killar som jobbar här, så en och annan kan nog skydda oss tjejer ikväll! :D haha.

Aja, det ska bli riktigt roligt iaf! Få fixa till sig lite och så, det var ett tag sedan måste jag säga, gått osminkad nu i en månad, så ska bli skoj att bli lite tjej igen! ;) hah.

Nej, dags för att ta en powernap! :D
/Erica Carlsson
Kommentera inlägget här: