psykiskt jobbigt att titta på hockey.. typ ;D

Jag är världens lyckligaste just nu och vet ni varför? Jo för att mitt pappas hockeylag lyckades vinna idag och var klart de bättre laget på planen, fanns bara ett lag som spelade hockey idag... det andra laget, det vill säga Visby/Roma vet jag inte vad dom gjorde på planen faktiskt, jo då, dom spelade hockey, men dom tappade sitt spel och tillslut åkte dom bara och psykade nynäs(vilket dom tack och lov inte klarade av), slogs och klagade på allt... och ändå hade dom bara EN utvisning och är egentligen seriens mest utvisade lag.. konstigt, men det sista jag tänker klaga på är domaren.. hehe ;) Fast deras tränare tyckte ju att dom var de bättre laget, undra om vi var på samma match ;) haha. Nej, men det var en rolig match, för nynäs spelade verkligen hockey coh spelade som ett lag, man blev riktigt stolt! och jag är riktigt glad att dom inte föll ner i Visby/romas depp typ.. förstår att det är frustrerande att inte få som man vill.. är ju trotts allt nynäsfan ;)
Men vissa av deras spelare.. alltså förlåt, men det är ett skämt! Men så hade man iofs reagerat oavsett vilket lag de än varit, för han ligger på isen och ser ut att ha jätte ont, som att typ halva benet ligger på andra sidan isen, nynäs får en 2 minutare, men när den där fula spelare sedan ligger kvar och grinar, så tror domaren att de hände något mer med honom, så han får matchstraff, men DIREKT(!) när han ser att domaren dömer matchstraff ställer han sig upp åker iväg och tar tekningen! jävla miffo, spela hockey istället, sjunka så lågt alltså, sen försökte han igen och hade tydligen jätte ont, men var sedan inne i nästa byte igen.. mupp!
Det tråkiga är ju med detta att när de väl händer en skada på riktigt, ja då tror man ju inte på dom, man tror att dom återigen kör deras race med att fejka deras situation, olyckligtvis var det inte så en av gångerna idag, det var en schysst tackling som domaren ångrade att han tog utvisning på sen, domarens egna ord var såhär: Jag borde inte tagit utvisning på den tacklingen, för om man är så osmart och inte är beredd på att de ska komma en tackling där får man nästa skylla sig själv.
MEN, oavsett om det var en schysst tackling eller inte, så tog den olyckligt och jag hoppas verkligen inte det hände något allvarligt med honom, för skador är aldrig roligt!
.
Nej, jag är sjukt trött och helt slut efter matchen idag, det är psykiskt jobbigt att sitta på nynäs matcher när man är så nervös som man alltid är, extra mycket idag då dom faktiskt spelade riktigt bra och man tyckte att dom förtjänade en vinst! som tur var överlevde jag den nervositeten och ska nu sova för att åka en dag till kontoret imorgon.. :)
/Erica CArlsson
Två tummar upp för idag!
Och glöm inte att se på mitt armband som är ett väldigt betydelsefullt sådant!
Stjärnan representerar organiastionen "Min stora dag" ett stort plus till dom!

derby.. typ!

Nu är jag redo för att åka till ishallen.. jag är väldigt seg och har ett ben som hänger efter mig typ.. haha! Men det blir bra och jag hoppas verkligen nynäs vinner idag.. men som sagt, det är något problem för dom, så vi får inte ha för höga förväntningar... Det är Visby/Roma dom möter, vilket är ett lag jag starkt ogillar, dom är inte favoriter hos mig och jag hoppas dom får sätta sig på den där tråkiga båten tillbaka med en förlust... Men som sagt, Visby/Roma är tydligen bra, eller har alltid turen vid sin sida! Sen har dom en idiot med i laget också, väntar bara på att han ska bryta benet på en fjärde spelare idag! Hoppas vi hinner slå ihjäl honom först!
.
/Erica Carlsson
Har satt på mig mina mysigaste kläder och ska nu iväg och hänga i ishallen!

Jonas ska inte bli bartender... ;)

Det är en väldigt trött Erica som skriver detta inlägg just nu! Kvällen igår som ni läste i tidigare inlägg blev lyckad! Vi hade de skoj hos Bea, där lekledarna själva (Jag och Yvanna) drog igång gänget och körde en rolig lek! Det roliga med lekar är när folk verkligen går in för det och man kör de till 100% vilket de blev igår, så det var ett roligt tidsfördriv, följt av goda drinkar, härliga shots, äcklig drink som Jonas försökte sig på.. Eller den var inte äcklig, den var bara ett jävla drag i :D haha.
Eftersom det var 3 månader ungefär sedan jag drack senast, så kan jag säga att jag mådde jävligt bra under kvällen!  :D haha. Fast det var faktiskt väldigt lugnt ändå, :) Storpub är som vi vet inte ett ställe för oss ungdomar.. Men vad gör man inte när det inte finns något ställe här i nynäs att gå till? Man gör det till sin egna grej och de gjorde vi tjejer! Jag hade roligare än väntat, men det är ju fortfarande inget höjdar ställe!
Men det finns bara tjejerna att tacka till det, utan er hade det inte varit något! Jag hade iaf en bra kväll som sagt, och ser redan framemot nästa helg då vi ska göra storstaden osäker!
Kvällen slutade iaf med att vi fick se två polisbilar åka efter en bil med sirener och grejs... undra hur den sagan sluta.. ingen som vet!
.
Dansen idag då, det börjar med att jag försover mig.. eller klockan vägrar ringa.. så jag vaknar tio över tio, kastar i mig frukosten, kastar mig in i duschen, kastar på mig kläderna och får skjuts till dansskolan, var där i tid och körde på!
Mina små tjejer, 3-5åringarna.. vad ska jag säga? Jag blir tårögd när jag ser dom! Vi körde lite uppvisning idag med den andra gruppen som Victoria har i den andra salen, äldre tjejer som nu har dansat ett tag, eller dom är väl 8-10 år :) Men om har iaf dansat ett tag, mina små tjejer satt där helt fascinerade och bara gapade, sen var det deras tur att visa upp och vad dom körde järnet! Dom såg ut att älska de och var jätte stolta över sig själva efter.. Jag menar, Tänk att få visa upp för dom stora barnen! Aww, dom är så gulliga! :)
Den andra gruppen är också jätte duktiga, dock väldigt pratglada idag... Men super duktiga dom med!
.
Nu har jag förbannat ont i mitt ben, inget jag tänkte på igår och nu efter danserna är det inte lika samarbetsvilligt :) Men men, det går väl över de med någon gång :) Just nu står jag mellan två val, om jag ska äta lasange eller thai.. Jag vill ha lasange, men vet att jag ändå kommer äta de när jag kommer hem efter hockeyn, men frågan är om jag är sugen på thai... dagens i-landsproblm! ;)
/Erica Carlsson
Man levererar som vanligt.. mohaha! ;)