Live Love Dance

Jag kan säga att jag lever, att lägret går as bra och jag har den bästa veckan med våra danselever just nu! :D Fullspäckade dagar, med massa dans, andra aktiviteter och en hel del skratt! När jag kommer hem på kvällarna är jag stentrött och somnar på en gång typ om jag inte planerar annat :)
imorgon är det sista dagen, hur tråkigt som helst! Tiden har gått alldeles för fort... och vi har uppvisning för föräldrarna imorgon... vill inte att de ska ta slut.. :/
Men ni får mycket bättre uppdatering efter imorgon :D finns massa bilder, en del filmer och annat skoj jag ska bjuda på! :)
.
Men först, lite sömn innan uppstigning imorgon och sista dagen på lägret...
/Erica Carlsson
Live, Love, Dance!
Det är vårat läger det!

Första dagen på vårt dansläger!

Jag kan inte bestämma mig om jag är pigg eller inte.. :P Har redan varit uppe och fixat lite saker, men det roliga är att jag vaknade första gången 04:07 och tyckte att de var dags att gå upp... enda tills jag insåg vad klockan var på riktigt ;)
.
det är så komiskt att de blir såhär när man ska göra olika saker som man tycker är roligt, att man alltid vaknar för tidigt, att man aldrig kan somna kvällen innan, osv :) men idag kommer bli en riktigt bra dag, jag känner det! :)
Vi har längtat efter den här dagen väldigt länge nu och jag kan nog bara föreställa mig hur alla elever har längtat :D
.
Idag smäller det, idag börjar vårat dagdansläger för våra dansare, ska bli riktigt roligt! :) Vi kommer ha fyra svin bra dagar tillsammans, det vet jag! och jag hoppas att alla kommer ha de lika roligt som jag, för jag vet att jag kommer le varenda sekund jag får spendera med alla våra elever som är så grymma! :)
.
Nu ska jag gå upp, packa ner de sista, äta frukost, titta igenom mina danser ytterligare en gång, och ladda som tusan! :) Det här kommer bli GRYMT! :)
/Erica Carlsson
Våra duktiga elever!

Imorgon smäller det!

Dagen har jag spenderat ute i solen, på vikgatan, med Malin, Victoria, Mamma och Sandra :) det har varit varmt som tusan och lite till imorgon har vi även fått gjort :) satt där nere och knåpade ihop lite olika saker! :)
Nu börjar det närma sig och bara för att det gör det, så känns de som att vi glömt vissa saker!
.
Därför har vi ett litet möte nu, vi lärare och ser över det sista! Vilket betyder att jag är väldigt upptagen nu :) ska svara på ett mail först, sen är det möte!
Puss!
Vi var riktiga färgklickar i våra klänningar och våra paraplyn är skit snygga!
(fler bilder kommer från midsommar, har dom på datorn nu, ska bara hitta tid till de )