Sanna vänner!

Det finns en vän som alltid ställer upp för mig, som alltid finns där för mig och som alltid har funnits där mig för, iaf så länge vi har känt varandra! Det sjuka är att vi har känt varandra i fyra år nu och det känns som vi alltid har känt varandra! Det sämst med oss, det är att vi bor så långt ifrån varandra, men det bästa är att vi ändå alltid ses och varje gång vi ses så är det som att vi varit hos varandra hur länge som helst! :)
Victoria är den som jag självklart pratar om! :)
Jag vill att hon ska veta att jag alltid finns för henne, att jag alltid står där vid hennes sida och jag står alltid bakom henne i alla lägen! Jag vet att jag kan ringa henne mitt i natten om det behövs, jag vet att hon alltid har bra råd till mig och jag vet att hon alltid kommer vara min bästa vän!
.
Jag längtar tills hon flyttar till sthlm, fasen vad bra vi kommer ha det då! :D Hon, tillsammans med mina fantastiska vänner här, kommer bli en riktigt bra kombination, jag längtar!! :D
.
Just nu ligger jag säkert och solar, och jag har lovat att sola extra mkt åt henne, så det gör jag! :D Iofs tror jag att vi skulle till ett vattenland idag, så blir nog extra mycket bad från min sida idag :p haha! BARNET SOM JAG ÄR! :D wiie! :D
/Erica Carlsson
Älskar den här bilden på oss, älskar oss!!
Kom ihåg Victoria att jag alltid finns vid din sida!
"Sanna vänner har man kvar när dem andra har gått"
Det stämmer, varenda ord! :)

Älskar att se utveckling, speciellt denna!

(tidsinställt inlägg)
Som vi alla vet så gick årets dansshow över förväntan och det blev hur bra som helst! :) Vi hade en tanke om hur vi ville ha det, tillslut föll alla pusselbitar på plats och vi fick en riktigt riktigt bra show, som jag själv måste säga att jag är stolt över! :) För fortfarande så var det bara vår familj som pusslade ihop allt det här, - galet!
.
Nu tänkte jag lägga upp två filmer, eller jag har lagt upp två filmer rättare som, det är samma dans på båda videorna, för vi körde en gammal goding igen :) och här kan man se en utveckling från ena uppvisningen till den andra.. och då ska ni veta att på den första videon som vi nu tycker är lite "sämre", bara då hade vi gjort stora framsteg från första uppvisningen :) Men man utvecklas hela tiden och jag tycker det är coolt att se denna utveckling, men framförallt vara en del av de :)
.
Första gången vi körde TikTok! :)
.
Nu i år när vi dansade samma dans, de enda som fattades var självklart Yvanna! :)

Yvanna min underbara vän!

när vi ändå är inne på spåret om Yvanna, tänker jag fortsätta! :) För Yvanna är en vän alla borde ha! Hon är alltid omtänksam, lyssnar alltid, finns alltid för en, ser alltid till så alla har det bra, får andra att skratta och må bra! Ja helt enkelt en vän, alla borde ha! Jag är glad att jag fått henne som min vän och jag längtar tills hon kommer hem igen! Jag ser framemot sommaren, för vi alla, tillsammans kommer hitta på så mycket roligt! Vi är ett bra gäng, som alltid har roligt när vi umgås, jag älskar alla oss, jag älskar sommaren och jag älskar allt som kommer hända ;) haha.
.
och eftersom Yvanna la upp bilder från Nyår, så blir de bilder på oss från nyår! :)
/erica Carlsson
En vän som finns i alla lägen! Kom ihåg att jag alltid finns för dig!!