Vildsvin på vägen!

Juste!! Jag har även glömt att berätta vad som hände i lördags när vi åkte hem från danstävlingen! :D Nu såhär i efterhand skrattar jag väldigt mycket åt hela situationen och det man såg!
.
Vi var påväg hem från Danstävlingen, när vi bara har ca 5 min kvar hem (det vill säga, vi är i nynäs) så tvärbromsar Emely som kör och tanken som slog mig då var "Nu krockar vi!!" sen tittar jag upp och det vi ser är ett gäng vildsvin springa över vägen, det var inte en, det var inte två, nej utan det var 5,6,7 st! :D haha.
Det vill säga, det var nästan hela Nynäs hockeylag som var ute och sprang. haha!! (för er som inte vet, så är Nynäs Logga ett vildsvin, som sitter mitt på magen)
Dåligt skämt.. ska aldrig bli komiker! :D
.
Sjukt roligt såg det ut iaf! Inte lika roligt om Emely inte varit så uppmärksam som hon var och vi hade krockat med dessa.. dom är ju inte roliga att köra på, blir ju som tokar och stångar sönder bilen typ. (KOM IHÅG att man ALDRIG får gå ut ur bilen om man krockar med vildsvin!)
.
Igår höll jag på att köra över en ekorre.. inte fullt lika farligt om det skulle hända, mer än att det hade inte alls varit roligt om jag hade gjort det!
Men vad vill alla djur med att springa framför bilen jag sitter i?
/Erica Carlsson
"Titta pappa, dom har pumba på magen!"
(var det en liten kille som hade sagt när han fått syn på nynäs tröjor.. as gullig ju! :D haha)
.
Sen vill jag även säga att personen på bilden är AIK's hjälte! Det var tackvare Lucas som AIK gick upp till elitserien! Va glada för det alla gnagare!

Tänk vad dans kan göra med en!

Dansen ikväll var hur rolig som helst! Jag älskar alla våra danser, så galet roliga! och ser framemot årets dansuppvisning (10 dec så alla vet) känner på mig att den kan bli riktigt bra!! :)
.
Dansskolan är verkligen mitt andra hem, ett ställe där jag känner att jag kan släppa allt som är utanför dessa väggar, hjärnan kopplar bort alla andra tankar, det är bara dansen som är i fokus! det är verkligen i danssalen jag mår som bäst, det är i danssalen jag vill vara när jag känner mig nere eller uppe, glad eller ledsen, trött eller pigg, för det hjälper ALLTID att vara i dessa salar och undervisa eller dansa själv för att få en på världens bästa humör!
Man taggar till tusen och känner antingen att man vill vara världens bästa danslärare som ger eleverna världens bästa danslektion, eller att man själv ska sätta dansen så perfekt som möjligt, komma ihåg alla dessa steg, samtidigt som man vill ha känsla och dansa med stil!
.
Kvällen var inget undantag, våran andra dans är sjukt jobbig, den är väldigt konditionskrävande (borde ha bättre kondition än vad jag har känner jag) och många steg att komma ihåg! Men den är förbannat rolig och hur trött man än är, så vill man inte sluta dansa, "en gång till.. vi kör den en gång till.. vi tar en klunk vatten sen kör vi en sista gång"
.
Jag kan hålla på i en evighet! Jag älskar Dans helt enkelt! Jag älskar att stå i danssalen och undervisa men även att dansa själv! Det finns ingen annan plats i världen som kan få mig att må så bra som på dansskolan, inget ställe som kan få en från botten till toppen, ALLTID!
Nu vet ni, dansen är mitt liv! :)
/Erica Carlsson

Dom är bra på att ge komplimanger!

Lyssnade precis på ett klipp när André sjunger, en på min facebook hade lagt upp det.
Så kom jag och tänka på förra torsdagen :P Andre och Robin är ju för fina alltså! haha!
Jag hade egentligen inga speciella kläder på mig, ett par vanliga jeans, ett vanligt linne och en tråkig kofta :P utsläppt hår som var plattat, visst.. men ah, sen hade jag satt på mig mina nya skor som har en liten klack.. vilket alla reagerade på.. (Nu måste jag bara säga att det var torsdag och dom är inte så jobbiga, jag sitter mest och håller koll så att idolerna kommer in på sina rep i tid osv.. så klackar var ingen fara)
Men iaf, så kommer jag upp i idolernas loge för att hitta någon av dom.. så sitter André och Robin där och båda stirrar ut mig..
Så jag frågar dom varför dom stirrar så konstigt..
Då säger Robin: Sluta vara så förbannat snygg! Vi kan inte koncentrera oss på scenen..
Jag: Men sluta nu, (generad typ) och säger något töntigt i stil med "skärp er, det är bara klackarna ni reagerar på"...
Så säger André: Men jag och Robin har samma smak och du är skit snygg, du får inte ha sådana där kläder på dig..
Robin: Nej, för då kan inte vi som sagt koncentrera oss, du ska ha på dig svarta kläder, med låga skor!
Jag: okej, imorgon lovar jag att vara helt svart, håret i en tråkig toffs och ni kommer inte ens se mig..
André och Robin: BRA!
.
haha, dom är bra på ett ge komplimanger dom där herrarna ;) Men som sagt, dom hade inte reagerat om jag inte hade haft höga skor :P komiskt ändå! :) Men det är bara torsdagar jag kan klä på mig lite trevligare och roligare kläder, för de är enda dagen jag går utanför min dörr och inte måste ha svarta kläder för att jag jobbar sändning :P annars är det bara svart och träningskläder.. så varför jag har shoppat sönder idag, det är en bra fråga! :)
Folk lär väl reagera på att jag klär upp mig så förbaskat på torsdagar nu för det ;) haha
.
Nog om det, har ännu mer att skriva om, men får göra det i ett annat inlägg!
/Erica Carlsson
Det var dessa skor jag hade på mig :P