När inte Jonas är hemma, dansar Elsa på borden!

Ja vad ska man säga? Livet är inte lätt när man har en katt som ingen vågar bära.. eller dom som vågar göra det inte är hemma! När jag väl hade fått ut Elsa för natten, nej då kommer Jonas och Emely och släpper in henne ;) haha! Då hamnade de på dom att ta ut henne :P

.

Det här är vad jag får av Jonas då...

Dom tog självklart inte ut henne, ligger hon sådär fridfullt vill man inte röra denna pärla! :) Dock tjugo minuter senare var hon uppe och dansade... Jag hoppas hon klarar av att vara inne till tre inatt utan att störa mig! :D

.

Jag vill bara klargöra att vi älskar vår katt väldigt mycket och vi tar hand om henne! Dom som är iväg vågar bära henne, jag gosar bara med henne, men bär inte henne! :) Och det är av den logiska anledningen att hon attackerar mig då.. hehe!

 

Tiden går för fort!

Så, då är hela huset (bortsett från syskonens rum) städat, vissa delar har jag gått in på djupet på gällande rengöring osv... så nu hoppas jag att familjen känner sig fint välkomna hem när dom kliver in i huset inatt! Det har redan gått en vecka , vilket nästan inte är okej då den har sprungit förbi! Herregud!!! :) Men dom får mer än gärna fylla huset igen så man slipper kommunicera med sitt egna eko :P tur att Malin och Emely varit kvar hemma! :)
.
Har inte lust att gå i närheten av familjen efter deras vecka på kreta då alla kommer se ut att komma från något annat land där man inte har hudfärg vit som grundfärg! Och sommar är ju inget vi får här hemma heller... eftersom de tydligen ville bli kallt igen, himla sverige!!!
.
Annars kommer det vara en väldigt lugn dag för mig! Kroppen skriker vila/kryp ner i sängen igen! Så tänker ta igen alla gossipGirl avsnitt jag missat de senaste veckorna, ta hand om min mage med magkatarr och ah bara ta de lugnt! Ladda upp batterierna i kroppen igen! :)
/Erica Carlsson

Konsten att kunna handla på nätet!

Det är så mycket jag behöver handla in men så lite tid för mig att åka in till stan/Haninge! Måste laga min mobilskärm, måste köpa nytt schampo (silverschampo), vill köpa sommarkläder osv! Allt får bli när jag är klar med jobbet och jag har orken att ta mig in! Dagar som dessa när jag är hemma, men absolut inte har kraften eller orken till det, utan bara vill vila upp mig skulle jag kunna uträta mina ärenden, men nej, sängen är bättre och viktigare! :)
.
Men eftersom vi lever på 2012-talet så kan man ju ofta beställa hem saker väldigt lätt! Hittade den här sidan
bellbox.se, som säljer massor av hårvårdsprodukter, men framför allt schampot jag behöver! Går förmodligen snabbare för mig att beställa än att åka in till stan! :) det är positivt, men frågan är hur man beställer en ny skärm till mobilen? ;)

 

Gå in på Bellbox.se - för att leta dig fram själv och hitta de schampo/balsam du vill ha!