Tiden går för fort!

Så, då är hela huset (bortsett från syskonens rum) städat, vissa delar har jag gått in på djupet på gällande rengöring osv... så nu hoppas jag att familjen känner sig fint välkomna hem när dom kliver in i huset inatt! Det har redan gått en vecka , vilket nästan inte är okej då den har sprungit förbi! Herregud!!! :) Men dom får mer än gärna fylla huset igen så man slipper kommunicera med sitt egna eko :P tur att Malin och Emely varit kvar hemma! :)
.
Har inte lust att gå i närheten av familjen efter deras vecka på kreta då alla kommer se ut att komma från något annat land där man inte har hudfärg vit som grundfärg! Och sommar är ju inget vi får här hemma heller... eftersom de tydligen ville bli kallt igen, himla sverige!!!
.
Annars kommer det vara en väldigt lugn dag för mig! Kroppen skriker vila/kryp ner i sängen igen! Så tänker ta igen alla gossipGirl avsnitt jag missat de senaste veckorna, ta hand om min mage med magkatarr och ah bara ta de lugnt! Ladda upp batterierna i kroppen igen! :)
/Erica Carlsson
Familjen:

Hej gumman!vad gullig du är,lite nyttigt att sköta ett hem hihi.Du är så värld att få resa iväg och bara ha det underbart;))hoppas du får möjlighet till det snart!!ja vi har verkligen haft det bäst och idag njuter vi med kanonväder.;))allt har varit toppen..förresten inte maten;(så längtar efter vanlig svensk mat.Ha en egen Erica dag i dag och pyssla om dig med lite gott och bra film! because you worth it <3 älskar dig

Lotta, klädtokig småbarnsmamma!:

Skulle också behöva städa!!!



Nja, händer inte så mycket just nu, rätt skönt faktist ibland!



Gillar du fart och fläkt eller lite lungt och still? =)

mamma:

Ja vad allt varit enkelt då!lova att följa ditt <3 och det som känns rätt för just dig :)puss

Kommentera inlägget här: