I'm so so sorry!

Bad update - jag vet! Ibland räcker tiden inte bara till! Jag vet att jag borde leverera 4 inlägg om dagen.. är man en storbloggare så är man! Men ibland kan jag inte leva upp till mina tusenläsares krav.. utan ni får acceptera att jag har valt att jobba med fler saker än bara bloggen! 
 
Men för att återgå till det lite seriösa :D haha!! (ibland är min humor så rolig) nåväl, Jobbet igår gick bra, Emely kan sin grej och tur att hon var där igår! Någon som iaf hade ett lugn :P Men Emely och Tomas gör ett riktigt bra jobb, så att styra ett event för ett helt centrum var ju absolut inga problem från deras sida! :) Sen hade Emely tagit med sig grymma medarbetare, så det gjorde ju saken ännu lättare.. ;) 
Sen kom jag hem igår och somnade typ nio, ändå vaknar jag upp imorse och är trött.. hur kommer det sig? 

Nåväl, upp å hoppa i tid imorse igen för att möta alla fantastiska och underbara barndansare och showkids:are! Den bästa starten på dagen vill jag lova, så mycket glädje och energi dom kommer med och delar med sig av. Sen tävlingsdansen efter de, där alla kämpar på och det ska bli så roligt att få börja tävla med dom framöver!
 
Då jag hostar värre än någonsin och mår sådär, så blev det ingen match för min del, hade egentligen fotbollsmatch ikväll, men om jag någonsin vill bli frisk måste jag tänka på mitt egna bästa.. så därför fick det bli så! 
 
Imorgon är det upp tidigt som tusan igen och jobba ännu en ny vecka, så
PUSS och Godnatt nu alla mina miljoner läsare! ;)
 

Kvällens bästa tips till alla er: Glöm inte att borsta tänderna, för den gör tänderna rena! ;D

Upp å hoppa, ligg inte och dra dig!

Då var det dags för mig att åka iväg på jobb igen! Idag är det med ett event som min syster har styrt, så det ska bli väldigt roligt! :) Jag är ju en person som gillar variation, så det är aldrig fel med att få jobba lite extra! :) 
Det är i Vällingby City vi ska hålla till, såg att det eventet gick på tvn igår som reklam, vilket är ännu bättre - bra jobbat sistah! :D 
 
Nåväl, nu är det dags att rulla bilen till vällingby och sen jobba fram till fem, vilket är en väldigt bra tid att sluta! Så det kommer nog bli en toppen dag! :) 
PUSS! 

Varför kan man aldrig när man måste?

Frustrationen som uppstår när man inte kan sova... Ännu mer när man försökt sedan nio ikväll... Inte bra!
Ju mer jag försöker somna, desto sämre går det! Tidig morgon imorgon, så bäst att det blir någon förändring!

Så kan någon vänlig själ se till så att jag får somna nu ;)? Hehe