Vår egna dansstudio!!! :D

Idag har jag hängt på dansskolan och försökt göra färdigt mina danser... lyckades koreografera färdigt 3,5 danser, vilket innebär att jag bara har en halv dans kvar nu, riktigt skönt :) 
så nu är det en lugn torsdag resten av dagen, - nice :) 

I helgen blir det flytt för min del också, så ska väl förbereda för det :)))))))) 
PUSS! :)


Här kommer några bilder på vår dansstudio! :)

Tröttmössa :)

Äntligen verkar det hända något när det kommer till flytten! Fick ett samtal idag om att jag förmodligen får nycklarna på fredag!! Som jag väntat! Jag älskar er min familj, ni är absolut bäst, men jag är så lycklig över att få flytta till eget! Så nu vill jag bara få nycklarna i handen och sen ha mitt eget! 

Annars så ligger jag trött som en jag vet inte vad i sängen just nu :P Men det är de värt, hade en jätte trevlig kväll igår, så finns inget att klaga på! Bara för mig att somna lite tidigare ikväll, :) 
Tog världens längsta dusch förut, hur skön som helst måste jag säga att den var... även om jag saknar att ha badkar lite smått sådör :P 
Har även skrivit färdigt ett skolarbete idag, vilket känns riktigt bra!! Han vill inte ha det inne förrän på lördag och jag är redan klar, så det är ju super! Skönt att kunna släppa en av alla uppgifter vi har fått! :) 
 
Imorgon är det torsdag vilket egentligen innebär skola, men eftersom vi tydligen också ska ha sportlov, så blir fallet inte så! :p Då får jag se till att fördriva tiden med annat, som att gå till dansskolan och göra dans! :) 
Nej, nu ska jag leta en bra film och bara mysa ner mig i sängen! Snacka om lyx såhär sju på kvällen :P Det enda som fattas är något gott just nu... som typ jordgubbar doppad i choklad! 

PUSS! 
 

Allt prat om sommaren, sol och värme igår gjorde att jag bara längtar ännu mer efter sommaren! Sen en super fin strålande sol idag på de också! (vi går mot bättre tider känns det som iaf!)

Det blev 3 poäng iaf!

Det blev en skön vinst på hovet idag! Dock var det ingen höjdarmatch... det kändes inte som att varken djurgården eller tingsryd riktigt ville spela matchen... Men men :) 
Hängde lite med Djurgårdens Fotboll istället ;) Tog ett litet snack med han Erton eller vad han heter (inte för att jag visste de förrän Amadeus sa de, men iaf) Laget satt precis där vi satt och det var en tjej som blev helt till sig när hon såg killarna.. alltså, haha! :D Förlåt, man kan bli Starstrucked.. men hon blev fasen något helt annat! :D Hon stod helt förstelnad och tittade upp på dom i minst 7-8 minuter och då skojar jag ine, hon stod och stirrade rakt upp MINST så länge :P haha! Blev lite jobbigt tillslut faktiskt, men hon fick sin bild med Tibbling :P haha! 
 
Nåväl, nu ligger jag i sängen igen och ska ge mig på lite sömn. För imorgon är det upp och åka till dansskolan igen! :)
PUSS!