Tack för ikväll!

Har varit hemma hos Victoria och MAx ikväll. Dom bor jätte jätte mysigt och har verkligen gjort lägenheten till deras! 
Dom två fixade en super god middag, som jag tänker sno receptet av (bara så du vet Siv, hööh) Men riktigt gott var det, med en jätte god sallad till och god dricka! Helt klart lyckat! 
Och som om inte det var nog, nej då blev det ju självklart världens godaste Kladdkaka till efterrätt! 
Den där underbara Victoria vet precis vad hon ska göra för att jag ska få världens största leende! :D Hon är helt fantastisk och jag kan nog inte förklara tillräckligt många gånger vilken underbar vän hon är och hur lycklig jag är som har henne i mitt liv!! Världen bästa!! 
Tack till både Victoria och Max för en super trevlig kväll! 
 
Så det var en perfekt kväll på denna torsdag! Så nu kommer jag kunna sova väldigt gott måste jag säga! 
PUSS! 
 

Mot Sollentuna för middag!

Sitter på bussen på väg mot Sollentuna! Skoldagen har gått bra, med en hel del övningar, information och läran om mitt skrivande!
Det känns riktigt bra, även om det är utmaningar hela tiden som ska lösas, inga enkla sådana heller! :) men jag gillar det! :D

Som sagt, sitter på bussen mot min underbara Victoria! Ska äta middag hemma hos henne och Max, så får se vad de bjuds på! Jag vet bara att det ska bli riktigt mysigt och som jag längtar efter min underbara älskade vän!

Vilken jävla sopa!

Ja ni.. Vad ska jag säga? Jag tror faktiskt jag tar tillbaka det där om tränaren som spelade blind för att domaren var dåligt enligt honom... För jag önskade fan att pappa gick ut på isen och gjorde exakt samma sak i kvällens match.. FÖR SATAN VILKEN JÄVLA SOPA TILL DOMARE DET VAR!!! 
Man såg ju att han direkt, från start bestämt sig för att V-tuna ska vinna... och mycket riktigt, det är HAN som AVGÖR matchen.. Det är väldigt sällan man kan skylla fullt ut på domaren.. Men nu gör jag det på riktigt! 

Dels så hittar han bara 1 utvisning av MINST 15 möjliga på V-tuna, Men väsby lyckas han hitta en hel del på.. Gjorde Vallentuna Slashing, så skiter domaren i de, Väsby blir irriterade, gör likadant tillbaka och får utvisning , det är ju jävöligt skönt gjort av domaren! 
Sen tacklar Väsby en spelare, han ramlar, ställer sig upp och ska ge igen (pucken är inte ens där) Men då är Väsbys spelare mycket större och starkare, så han står emot tacklingen och spelaren faller igen och då får VÄSBY utvisning när han bara försvarar sig på en Vtuna spelare som ska GE IGEN?! Vad är det för jävla nivå?

Men okej, sånt kan man väl ta, även om man får spela BP hela tiden! MEN när Domaren dömer bort ett solklart mål (Ja, Vallentuna tycker också att det är solklart mål) då är det fan droppen! Det är INTE okej! 
Han påstår att Vår spelare gör handpass till sig själv, fast han sa också att han slänger in den i mål.. Ja han gör tydligen allt, då domaren egentligen inte har något vettigt att komma med?! Utan måste bara hitta på en anledning. 
Det skulle alltså bli kvitterat med 20 sek kvar, svin viktigt.. och han dömer bort det!?! Jävla Freak!! 

Nej, jag är så arg, för han har INGEN anledning till att göra de! Och JA han fick höra det av varenda en inne i hallen.. fy fan säger jag bara! 

Så det är den sömnen inatt... kommer ligga och vara as irriterad och rädd för att drömma mardrömmar om en sådan pinsamt dålig domare! Så, mot honom hade de varit okej att spela blind, för han var fan de, åt ett håll!