Jag är ordlös! Så jävla bra!

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det här numret är så sjukt snyggt! När jag ser på de, sitter jag bara och gapar. Jag är så fascinerad, imponerad och helt tagen! Hatten av för steadykillen. Satan vad bra gjort av honom/henne. Det här kan man säga är att sätta ribban på nivån av programet på en gång. GRYMT GJORT! Dessutom är det i världens bästa program det här visas... så egentligen vet jag inte varför jag blir förvånad! :D Men så sjukt bra gjort iaf!!! :D 
 
SE och NJUT säger jag bara! :) 
 
 
Kategori: 2013 Taggar: 1, 2013, Dance, So you think you can dance, blogg, dansa, häftigt, imponerad, love, scen, show, soyouthinkyoucandance, start, sytycd, tv, öppningsnummer;

En bra start på semestern!

Haft en söndag som innehållit lite av varje. Mys. Började dagen med att köra pappa och bror till Arlanda. Med ett stopp på vägen hos Tjorven. Världens bästa Tjorven! Han spelar i en liga för sig. Finns ingen som han. Jobbigt att vara där, men så viktigt! 
Vidare till Arlanda som sagt, säga hej då till Pappa och Amadeus som nu kommer befinna sig i Slovakien de 3 kommande veckorna. Hockeyläger med Bratislava står på deras schema där pappa är tränare och Amadeus får träna en väldans massa hockey. skoj! Hade gärna hoppat ner i trunken och följt med. Avis på att dem får hänga i en ishall. 
 
Hem, hämta världens bästa vän. Vi har lagat en av mina favoriträtter, gjort en supergod efterätt och bara umgåtts. Varje sekund jag får vara med henne är värdefull och jag är världens gladaste som har henne! Tack för att du är världens bästa vän Matilda! 
 
Nu ligger jag i soffan, redo för att sova typ... haha! Fortfarande inte helt utvilad efter helgen i Leksand och mina jobbdagar efter det. Plus en väldigt trevlig kväll igår. Med först en jätte god förrätt och middag med Malin och Emely. Sedan vidare på AYA tillsammans med Victoria, Ellen, Nathalie, Axel, Marcus och Jonah. Var en trevlig kväll där jag spenderade mest tid med Jonathan och Fredrik. Fina killar de.  
Så en film nu, sedan Godnatt. 
Så, PUSS på er! 
 
 

Nu har jag semester!

Det är hur skönt som helst med semester vill jag lova er! :D Hade en bra start igår, där jag började dagen med ett jobbmöte tillsammans med gänget på Draknästet (som är mitt nästa projekt efter semestern) 
resten av dagen hade jag det bara mysigt i solen tillsammans med syster, vi åkte och spelade en avslutningsmatch mot mitt gamla jobb, världens bästa gäng! Åh, saknade hela högen igår, jag har alltid en sådan tur med arbetskollegor! :D 

På kvällen var det grillning och firande för pappa och Victoria som fyllt år... för en månad sedan typ :P hah! Men bättre sent än aldrig! :) Nästan hela familjen var samlad, Alicia som saknades! :) Blev kubbspel tjejerna-killarna, där vi tjejer självklart tog hem segern! ... något annat vore ju konstigt! ;) Vi lät killarna känna sig överlägsna genom att bara ha en kvar på vår sida medan dem ännu hade alla, men sedan vände vi hela skiten och Emely kastade ner kungen! :D 

Jag har VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA FAMILJ! Jag älskar er något enormt! Tack för att ni finns och för att jag får vara en del av er! Ni är bäst bäst bäst bäst! (När jag säger familj, så är självklart Simon, Jonas och Axel inräknade!) 

Kvällen är ännu oskriven, så vi får se vad som händer! Först ska jag köra Simon och Jonas. 
Så puss på er alla! :)