Nu drar det äntligen igång!

Hade en jätte trevlig kväll med Johan igår! Vi har inte träffats på evigheter, så det var mer än på tiden att ses igen! :) Vi åt middag a la Erica och tittade på film... Fast vi pratade mest eftersom vi hade en del att ta igen! :D 
 
Dagen har också varit hur kanon som helst! Har varit inne i stan med Erik. Vi åt sushi till lunch - självklart när jag får bestämma, hehe! Sedan gick vi till mälarpaveljongen och tog varsitt glas Rosé i solen. Super mysigt och jätte trevligt!! :) 
Kvällen till ära så har självklart Djurgården varit i centrum! Blev popcorn och glass till Fotbollsmatchen! Vinst med 1-0 för DIF dessutom, så de var ju mer än klockrent! :) 

annars har jag förberett allt inför imorgon! Hela Sverige bakar börjar äntligen, som jag längtat!! :D Vi har en repdag imorgon, så ska bara dit och se så att allt fungerar inför starten på lördag! Ska även hinna till Frihamnen och titta på Let's Dance... kommer väl jobba lite också, bara för att jag itne kommer kunna hålla fingrarna i styr, hehe! Och sedan blir det väl till att vara en stund på slutfesten för att tacka alla och säga hejdå! 
Men sedan är det upp tidigt och första dagen på HSB, taggad till max redan nu vill jag lova! :D 

Så nu lite sömn, sedan kommer fre och lör rulla på! :) 
PUSS! 


Så får ni självklart dagen i bilder från min instragram! :D 

29 maj 2013

Min kropp ville inte alls lämna sängen imorse... benen har släpats efter resten av kroppen tackvare träningsvärken jag fick efter matchen igår.. hhe! :D 
Men jag satte ändå igång och storstädade hela lägenheten efter jag ätit min frukost! Det behövdes kan jag säga! Så nu är den fin igen, man ser golvet och man kan röra sig fritt :P haha! Så nu är det dags för mig att ta hem lite folk hit igen! :) Eller jag vågar rättaresagt ta hem lite folk igen :P haha! 

Dock ska jag lämna lägenheten snart, ska in till stan och möta upp en gammal vän! :) Så sällskap hem till lägenheten får vänta ett litet tag till :) Men sällskap ikväll ska det bli, vi ska äta lite middag tillsammans! :) 
Så nu är det bäst att jag byter ut min mjukiskläder till lite finare kläder och gör mig lite i ordning, sedan rullar bilen mot stan :) 

PUSS! 
 
 

Vi borde vunnit!

Jag är verkligen helt slut! Men vad passar då inte bättre än att vara nyduschad och lägga sig i en nybäddad säng, med helt nya påslakan!!! :D perfekt! 
 
Blev en fullspäckad eftermiddag, dagen började nämligen med en bok i handen ute på balkongen i solen. Men det ändrades snabbt och på en kvart var jag iväg på jobb (bra tempo på mig där måste jag säga och tack till mig själv som gjorde extra mycket middag igår som jag kunde ha till lunch idag!) Men iaf, jobbade en kortis, sedan var det bara för mig att åka hem äta mat, hämta fotbollskläder och sedan röra mig mot kvarnängen där jag nu ikväll spelat match! :) 

Matchen slutade 1-1... glad att det inte blev förlust, men vi var så värda att vinna! Laget vi mötte var knappt över på vår planhalva... jag missade miljoner lägen... så om jag hade varit i lite bättre form så hade jag kanske kunnat sätta ett eller två lägen, men nej! Assist till vårt mål fick jag göra iaf! :) Nåväl, jag överlevde, vi förlorade inte och konditionen var inte helt borta.... Men jag är helt slut just nu och mina ben kommer inte röra sig ur fläcken på ett bra tag! :) 

Så nu ska jag stänga av datorn och gosa ner mig! 
Puss och Godnatt!