Med i leken, den får leken tåla!

Gårdagen var en väldig bra dag. Jag hade finbesök på jobbet av Sebbe och Jimmy. Jag älskar att dom är så insatta i idol, :D Så det var väldigt roligt att ha dom där i publiken igår! :D Det var även två glada killar som jag åkte därifrån med, då deras favoriter nu står i final! 

Och på tal om de där. Jag har sagt det förr, men säger det igen. Ni (=svenska folket) får mer än gärna ha åsikter om vilka ni vill ha i final och inte. Vem ni tycker förtjänar de mest osv. Men kom inte med sådana påhoppp ni gör när det är fel personer, enligt er, i final. För det första, har man inte försökt påverka resultatet genom att rösta själv, ja då ska man bara knipa igen och vara tyst. Gilla läget liksom. Sen visst, ens favorit kanske inte står i final och det är jätte tråkigt. MEN röstade ni då? Förmodligen inte, för det är ju så fruktansvärt lätt att skriva så elaka kommentarer på internet, men att rösta kan nog vara de svåraste som finns. 
Så påhopp på personer, eller om själva programmet är bara löjligt, ALLA, precis alla i detta avlånga land vet hur den här tävlingen fungerar. Svenska folket röstar på sin favorit, personerna med flest röster går vidare. PUNKT SLUT! 
Igår fick Elin och Kevin FLEST RÖSTER av SVENSKA FOLKET(!!!) därav står dom i finalen! 
Vet inte när reglerna var på något annat sätt, men vill man ha sin favorit i final, RÖSTA DÅ!!! 
 
Blir så trött på folk som uttalar sig det ena skitet efter det andra! Så omoget! Med tanke på att alla vet hur tävlingen går till. JA Erik är helt fantastisk, han var också värd att stå i final, det vet alla. Men han fick inte flest röster igår. Elin och Kevin har slitit precis lika mycket den här hösten, gått in för det här till 110% och förtjänar också att vara i final, dessutom är dem svenska folkets favoriter! 

ah, jag blir bara så trött på folk! Fortsätt vara besvikna över att era favoriter inte är i final, men ett tips är att rösta nästa gång. och sluta ha sådana tråkiga påhopp för det. Ni älskar ju uppenbarligen idol för att ni sitter där varje fredag och tittar, ni engagerar er till att skriva statusar på olika sociala medier och är med i leken. 
Så, med i leken, den får leken tåla! 

Nu laddar jag inför dagens danstävlingen! Men är ett tag kvar på tåget. Så ska fördriva tiden genom att redigera filmer! :)
PUSS! 
 
Jag, tillsammans med två riktigt snygga grabbar på jobbet igår! :) 
 

Jag lever, har bara lite mycket att göra!

Nu är det mycket som snurrar i mitt huvud, så mycket att jag inte ens kan få ner något i ord här på bloggen. Jag vet, extremt dåligt! Men hörreni om en vecka (eller lite mer) så tar allt jag håller på med slut, så då kommer jag ha oceaner av tid att skriva till er! ;)) 

Jag lyckades iaf få in en liten fika med bästaste Matilda idag! Det var mysigt och välbehövligt, så det tackar jag verkligen för! Alla sekunder jag får tillsammans med henne uppskattar jag till tusen! <3 <3 
 
Förutom det, så jobbar jag, planerar dansuppvisning, redigerar filmer, filmar till filmerna, jobbar lite mer, syr danskläder, spelar lite tetris, klipper lite tyg, är på dansskolan, spelar lite candy crush, tittar hockey, dansar lite till och så fortsätter det! :) 
Imorgon är det semifinal på idol, ska bli skoj! Snyggingen Anton Ewald kommer också, så då kommer jag väl inte kunna hålla ögonen borta från honom, hööööh! ;)) liiite får man ju smygtitta på honom, resten av tiden ska jag jobba som en helt vanlig tjej som inte alls tycker han är snygg ;)) 
På lördag åker jag tåget till kalmar, för då är det årets sista danstävling! SPÄNNANDE!! Blir även till att bo över där på hotell, hur mysigt?! :D Tillsammans med världens bästa systrar! Finns inga bättre än dom!! <3
 
ah, det var de. Jag försöker iaf pussla ihop nästa vecka på bästa möjliga sätt.. har som sagt en hel del att göra, jag tror faktisk inte de 24 timmar vi har varje dygn kommer vara tillräckliga, men tyvärr är det sömnen som kommer få lida... men vad gör de, för sen kan jag sova massor! 

PUSS och GODNATT! 
 
vid sådana här tillfällen önskade jag att jag kunde dela mig på tre och vara lite mer effektiv.. ;) och ta tag i alla saker som måste göras, det extremt roliga och de lite mindre roliga.. Men jg har inte förstått hur jag ska dela mig och bli tre personer än, jag jobbar vidare på de också ;) 
 

Missa inte vår dansuppvisning!

Mina dagar går i ett, jag vet knappt vilken dag som är vilken.. höhö! Nej, men mycket att göra, lite för få timmar på dygnet osv. ni vet den gamla vanliga visan när det är något man planerar för och måste ha saker och ting färdigt till en viss tid! :) 

Dansuppvisningen närmar sig med stormsteg, vi har börjat sälja biljetter, som dessutom går åt! Så vill ni ha biljetter, måste ni köpa nu, för vi sålde 320 st på en dag! :D Många vill dela denna härliga upplevelse med oss, vilket jag vet att ingen kommer ångra! 5-årsjubileum har man bara en gång ju! ;)) Missa inte detta! :) 
 
I helgen blir det kalmar också, årets sista danstävling ska klämmas in mitt i allt :P ser fakiskt framemot att sätta mig på tåget... inte för att de går så förbannat tidigt, utan för att då ska jag sitta och redigera en massa filmer! Så är det bara! :) 
 
Nej, nu måste jag ta min hungriga mage till köket och stoppa i mig något! 
PUSS!