Lika nöjd som alltid!

Jag hann med nästan allt jag skulle göra idag... Men hann inte städa... och hann inte göra färdigt mina danser... men lite dans iaf och det var iaf bra! :) 
 
Håret blev kanon bra, är lika nöjd som vanligt! Victoria är bäst, så är det bara! Skulle aldrig våga någon annan röra mitt hår! Visserligen är det ju väldigt onödigt att göra de, med tanke på att jag har den bästa frisören av de alla! Stolt syster! :) 
 
Annars har vi självklart tittat på djurgårdens match ikväll... onödig förlust känner jag och en liten skärpning på laget skulle behöas också! Kanske ska glida in på hovet och styra upp de här ;)) höh! Nej, men en vinst på fredag tack! :) 
 
Imorgon är det jobb på idol som vanligt! 
PUSS och Godnatt! 
 
(snodde bilden av syster) 
Men här har ni före och efter bild iaf... sjukt fräscht hår på första bilden känner jag :P heh! 
 

Massor att göra! :)

Nu ska jag snart åka till Victoria för att fixa min as snygga utväxt jag har fått... Nog för att jag tycker det är snyggt med utväxt, men inte min som bara ser smutsig och fettig ut! 
 
Dagen har jag spenderat vid symaskinen iaf! Jag har knåpat ihop min och Matildas halloweendräkt till helgen! :) Inga större konstigheter för min del och har inte behövt sy något överdrivet mycket, men det är ändå småsakerna och detaljerna som tar tid! :) Nu är jag iaf färdig och jag har en stark känsla av att det kommer bli väldigt bra på lördag :) Dessutom tror jag att det är nu om någongång folk kommer ha problem med att skilja på oss :P hehe! 
Jag är iaf riktigt taggad över helgen, ska bli så roligt att åka till Angelica i Kalmar! Få umgås med världens bästa tjejer, Matilda och Angelica och bara festa järnet! :) 
 
Annars måste jag både göra dans, och städa idag.... dans är prio ett.. Men får se när jag är färdig med håret, vet inte vilken tid jag kommer vara det! :) Aja, måste till lindex och köpa lite inför helgen också! :) 
Så här kan jag inte sitta :P 
PUSS! 
 
Snygg chey med snygg utväxt....
 

#FuckCancer

Usch för Cancer! Jag hatar verkligen Cancer! Under kvällens cancergala "Tillsammans mot cancer" har det runnit många tårarna längs mina kinder. Det är så gripande att få höra andras historier. Man blir rörd för varje ord man hör. Starkt att kunna prata om det man varit/är med om i TV och dela med sig till oss andra. Det är tackvare dessa människor, som gör att cancerforskningen kan göra framsteg. Kan besegra fler fall idag, än förr. 

Men jag hatar dig cancer för att du tar liv. Alldeles för många fortfarande, även om de finns personer som kämpar för att få denna vidriga sjukdom att försvinna helt. Men att cancer tog Tjorven ifrån oss, det kommer alltid följa med oss. Jag kommer alltid vara ledsen och besviken över de. DET är orättvist! Varför kunde vi inte bota honom? Varför kunde vi inte göra så han fick fortsätta leva.. Saknaden blev för stor ikväll. 

Mina tankar har varit hos Tjorven extra mycket den senaste tiden. Man skulle aldrig kunna glömma honom, han finns alltid med en. Genom att jag går förbi hans foto varje gång jag är i Väsby ishall, så känner jag att han är med en. Men jag kan inte sluta sakna. Tänka på vad man skulle få höra honom vråla, när killarna inte spelar som planerat på planen. Höra Tjorven starta segersången genom betongväggarna i ishallen. Få alla de uppiggande komplimanger han alltid kom med. Att vara i ishallen får en att alltid tänka på Tjorven. Men framförallt att alltid sakna honom. 
 
Livet är orättvist! Jag hoppas att vi en dag lyckas bota alla från cancer. Även om vi tyvärr redan nu förlorat alldeles för många.