Varit mycket nu!


Den här veckan har sprungit iväg. Jobbat, jobbat och återigen jobbat hela veckan! :) 
Idag är jag tillbaka på kontoret på BigBrother. Sitter på webben som sagt och fixar inför helgens start! :) 
Igår var jag tillbaka på IDOL, var så härligt att vara tillbaka i den bubblan igen! :) vi spelade in TV4playbiljetten. 
Sjukt roligt! 

I veckan var jag även och gjorde en intervju för DIFTV, vilket var så sjukt skoj! Väntar ännu på att få den, men de kommer nog snart! :) ska tillbaka dit på möte för att prata mer med dem. Så får se hur hösten slutar! :) 

Kvällen till ära ska jag träffa Nellie för en aw, vilket jag ser framemot massor! Den härliga människan kan man aldrig få för mycket av! :) 

Nej , dags att jobba vidare! :) Här går det undan!

Meningen var att ha en ledig vecka denna vecka... eller ah, hade ju inget jobb liksom. Men idag var jag på BigBrother och jobbade lite på deras webbavdelning. Fixade med lite på webbsidan osv. Imorgon ska jag först göra en ganska viktig grej som jag är på tok för nervös för.... orkar liksom inte, hhe! 
Efter de tillbaka till BB och jobba vidare :) På torsdag är de jobb med IDOL och ah, helt plötsligt blev de väldigt mycket jobb denna vecka.. olika projekt också, vilkt är väldigt roligt! :D 

tittar på DiF som spelar just nu, har en ledning med 3-0 vilket jag gillar starkt! :D Dessutom tittar jag lite på idol samtidigt :) Måste ju se vilka stjärnor man kanske får jobba med snart! :) 

PUSS

Här nedan har ni tre bilder på supersnygga Yvanna på hennes möhippa i lördags! :) 


 


 
 
 
 

En film till Yvanna!

Gårdagen bestod av en helt ny upplevelse för mig och säkert för många andra. Jag fick äran att närvara på fantastiska och underbara Yvannas möhippa! Det var SÅ roligt! Vi träffades 09:30 allihopa och efter de var de fullfart när Yvanna hade blivit kidnappad och kom till oss. 
Jag har filmat och tagit bilder, så jag ska dela med mig av allt sådant till er så snart jag bara kan. Men det är väldigt mycket jobb just nu, så får ta den tid de tar. 

Jag kan säga att jag är väldigt tacksam över att ha Yvanna i mitt liv. En finare och mer genuin människa får man leta länge efter. Att dessutom få dela gårdagen md henne och den stora bröllopsdagen snart gör mig alldeles lycklig. Hon är en person som bryr sig om allt och alla varenda sekund. 

Nu tänkte jag dela med mig av en film jag, Malin och Emely gav till henne igår. Man skulle ha med sig något minne man har tillsammans med Yvanna. Vi tyckte att bästa sättet att dela med sig av ett minne är att samla alla minnen man har tillsammans i en film. 
Så se och njut! :)