Rekommenderar oljebaren!

Igår var jag i stan och åt middag med min fantastiska vän Victoria! Vi satte oss på oljebaren vilket var ett utmärkt val av restaurang! Deras hamburgetallrik var en fröjd (om man nu kan säga så efter precis tittat på PH) men, för munnen och smaklökarna ;) Det var så gott och ett extremt mysigt ställe, jag rekommenderar de helt klart! 
Vi hade en heldel att ta igen, så vi pratade om allt mellan himmel och jord! Varenda gång vi ses, kommer tanken upp av att jag är så lyckligt lottad som har Victoria som vän. Jag kommer vara evigt tacksam över "kondom-incidenten"  som startade vår vänskap för snart 7 år sedan.. ;) hehe! 
 
Imorse hade jag dock ingen vidare bra morgon... vaknade av att jag läste ett mail om att min flygresa hade blivit avbokad... Lite panik eller vadå??? Men för att göra historien kort, så har jag ännu kvar min flygresa. När jag och Jonas bokade så gjorde vi först en bokning, som vi inte fullföljde... Sen gjorde vi min jag har nu och den finns ännu kvar! ;)
 
nej nu måste jag sova! :)
PUSS och Godnatt! 
 
 

Nedräkningen kan börja!

Det är en känsla i magen jag har just nu, som jag aldrig tagit del av tidigare... men jag antar att det är en positiv sådan. För nu är New York bokat!! :D helt galet! Ska bara betala skolan, sedan, sedan är kontot tömt och jag kan börja ladda inför mitt livs resa! I minst 9 veckor kommer jag vara där, och jag kan inte se att något kan gå fel! 
Den 6e mars drar jag, då blir det hejdå till allt som har med Sverige att göra för ett tag, på gott och ont! 

Jag längtar iaf ihjäl mig! Första nätterna spenderas hemma hos Linda, champagnen kommer vara på kylning skrev Linda tidigare, så bara den starten kommer ju vara den bästa! :D Helt sjukt alltså! 
Tror inte jag kommer kunna somna ikväll... för de pirret jag har i magen, kommer nog inte tillåta mig de :P hehe! 
Men när jag väl somnar, så antar jag att de bara kommer vara drömmar om NY ;) haha! 

PUSS! 
 
 
Kategori: 2014 Taggar: 2014, Amerika, NYC, New York, Nymobil.se, USA, blogg, blogg.se, börjar, instagram, life, love, mitt livs resa, nedräkningen, swag, yolo;

Nu är det dags att boka!

Sitter hemma hos Malin just nu, har lite planeringsmöte med dansstudion.. Dock sitter jag är som ett fån och känner mig lite utanför.. hehe! Jag ska ju inte vara danslärare denna termin... Därför har jag inte så mycket att komma med ;) 
Anledning till att jag inte ska vara med är för att jag ska åka till New York i början av mars och minst 9 veckor framåt :)))))))) !!! Så ska gå över till Jonas snart och BOKA! :D gaaaah! Flygbiljetter samt visum... helt sjukt! Blir pirrig i magen av tanken.. Snart ska kontot tömmas och förhoppningsvis kommer mitt liv berikas med det bästa jag någonsin varit med om! Men lite läskigt är de måste jag säga... Det är inte så att jag ska åka till Göteborg i några veckor och plugga... nej, ska verkligen till New York!!! :D SJUKT! :D
 
Lika bra att jag går över till Jonas nu, :D blev helt till mig här ;) 
PUSS!