Äntligen här! :)

Då är man tillbaka i marbella! Känns jävligt bra! Strålande sol och varmt som tusan! Kan inte bli bättre :D Nu är det nära!

Börjar bli färdig med min packning inför imorgon.. eller jag är färdig, kan bara inte stänga väskan helt förrän jag väl ska lämna huset på riktigt! :) De sista sakerna som ska ner används ju in i det sista! 

Jag ska snart till dansskolan för att hålla i lite dans, det var de hemliga grejen jag pratade om igår. En av våra danselevers föräldrar ska gifta sig och idag är de möhippa. Jag antar att den pågår för fullt just nu, därför vågar jag skriva ut det här och nu :) 
Så ska snart iväg och hålla i en discolektion för dem! Ska bli skoj! Redo för att bli helt galet slut själv faktiskt, med tanke på den kondtionen jag har nu. 
 
Efter de ska jag som sagt stänga väskan sen åker jag in till Matilda och sover hos henne inatt, för inatt/tidigt imorgon bitti ska vi åka till Arlanda, (ÄNTLIGEN!!!) och eftrsom jag bor på landet och tågen vägrar gå hela nätterna, så kommer jag inte in till stan när vi väl ska bege oss till Arlanda! 
Men imorgon befinner vi oss i Marbella och jävlar vad skönt det ska bli!!!!!! :D 
 
Inte nog med de, har precis bokat båtbiljett till Gotland också, och dessutom köpt lite biljetter till Kallis, vilket känns så jävla roligt också! Man har så sjukt roliga dagar på Gotland, så det är något jag också längtar efter enormt mycket! Ska bli sååå skoj! :D Taggad tjej på vad som komma skall! :D 
 
Nej, nu ska jag väl fixa lite innan jag beger mig mot dansskolan! 
PUSS! 
 
©Pernilla Thelaus
 

Nu är det nära!

Skrev precis och berättade vad jag just höll på med, men jag insåg att jag förmodligen inte kan skriva ut något... inte för att jag tror att personen i fråga kommer att läsa det här, men känns lite ovärt om jag skriver något och spoilar så det bara sjunger om de :P haha. 

Förutom de där hemliga då, så håller jag på och planerar min packning. På söndag åker jag, Matilda och Fanny till Spanien och Marbella. Fy bubblan vad skönt de ska bli! Så det gäller att packa rätt, inte för mycket, inte för lite, utan alldeles lagom... vi vet ju hur jag kommer lyckas med det XD haha. 
Nåväl, bikini x4 har jag typ och det är de viktigaste :P haha. Sen får jag hoppas att jag inte missar något annat vikigt ;D 

Så det är de jag ska göra idag, packa, göra det hemliga och sen njuta av att de är fredag! :P 
PUSS!