Står här ensam kvar...

Igår var det en riktigt bra dag på jobbet och dessutom slutade vi vid fem, så kan inte säga annat än att det var en härlig fredag... bortsett från att det regnade och var snorkallt :P hhe! 
Direkt efter jobbet körde jag hem Tilde, sen åkte jag vidare till Matilda och mötte upp henne. Vi åt middag på Nytorget 6. Det var riktigt god mat, men vår servitör/bartender var ju inte den trevligaste... var knappt så man ville ge honom tip. Men han fick det oavsett :) Efter de åkte vi hem till Matilda och mysade ner oss i soffan. :) Underbart att få umgås med henne igen, så det var en perfekt fredagskväll! Även om Matilda var i New York och jag träffade henne förra helgen, så kändes de som de var evigheter sedan jag träffade henne, så det var mer än välbehövligt att vara i hennes sällskap igen. Ingen är gladare än jag som får ha henne vid min sida! Det betyder allt! 

Idag är en mindre bra dag faktiskt. Familjen åker till Turkiet, själv står jag här med tre tomma hus, ekot har aldrig varit tydligare. Det suger att inte sitta på planet med dem idag, jag hatar det. Så det var inte direkt roligt att säga hejdå till någon av dem. Nu känner jag mig ensammare än någonsin faktiskt. 
Tur att jag skypat med Linda jätte länge, för det fick mig på andra och bättre tankar. Så TACK bästa Linda! dock saknar jag NY ännu mer när jag är ensam och pratat med henne. Önskar innerligt att jag kunde teleportera mig bort till henne nu! 

Men så är inte fallet, här är jag, ensam kvar. Det är lördag iaf! 
Puss på er alla! 

©Pernilla Thelaus! Väskan är packad!

Idag var det tugnt att gå upp, jag är just nu så trött att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen! Dagens bak är dessutom långa tidmässigt båda två, så det kommer bli kämpigt för ögonen idag kan man säga. 
Men det är de värt, för hade det väldigt trevligt inne i stan igår! :) 

Så dagen till ära kommer jag hänga ute i Taxinge Slott med resten av fantastiska Hela Sverige Bakar-teamet! Idag och imorgon ska det ju inte bli överdrivet varmt ute kanske, så ser väl inte framemot att stå och frysa i ett ex antal timmar, men jag kan lova er att jag har packat med mig så mycket kläder med mig, så jag är redo! ;) haha! Värst är det imorgon när det ska regna, men det tar vi imorgon, idag ska de bli SOL :D 

Ha en riktigt bra dag allihopa! 
PUSS! 

Här står jag och mumsar i mig maränger ;)) hehe! Pernilla lyckades fånga mig när jag stod här ;)
 

Vi rockar!

I söndags var det dansavslutning på Malins Dansstudio. En avslutning som blev lite annorlunda i år mot vad det brukar vara. För er som vet, så brukar vi vara i Gröndalsskolans aula. Men eftersom biblioteket intill aulan brann ner i vintras, så blev möjligheterna för oss att vara där omöjliga. 
All planering inför denna avslutning med var de istället skulle vara, hur man skulle gå tillväga, om det ens fanns något ställe att vara på osv. Var jag aldrig med på, då jag befann mig i NYC under den tiden. 
Men jag skulle vilja säga att INGENTING är omöjligt för vår familj. Man säger aldrig "Det här går inte" istället säger vi alltid "hur löser vi det här på bästa sätt?" 
Som jag såg Emely skrivit någonstans "det här visar bara att vi gör allt i vår makt för att våra elever ska få stå på scen och göra de dem älskar mest - att få dansa. Dessutom få visa upp var dem lärt sig denna termin".
Förutom aulan då, så finns det egentligen inget ställe här i Nynäs som faktiskt är självklart att vara på. Då det inte bara är så att de behövs en scen och platser för publik. Vi har även väldigt många dansare som ska få plats att vara någonstans mellan sina nummer.

Så, min fantastiska familj hittade en lösning. Valde att vara i en av gymnastiksalarna här i Nynäshamn. Men då var ju problemet vad eleverna skulle dansa på. Men återigen var ju det egentligen inget problem. Emely hittade en lösning, en scen vi kunde hyra och resten av familjen satte ihop den i fredags. 
Så vi tar det igen, MIN familj (inkl. pojkvänner, farmor, farfar, faster, fasters man) byggde scenen, fixade med allt moltontyg runtom, planerade, fixade, ja allt in i minsta detalj och vips så fanns det en scen med ljud, ljus och en projektor som visade filmerna mellan varje dans. Precis som alla andra uppvisningar. 

Att inte vara med i år kändes jätte konstigt, att inte få stå på scenen och dansa precis som alla andra. Jag saknade det! Även om det var extremt roligt att faktiskt få se ALLT och känna stolt efter varje nummer att man faktiskt är en del av den här fina dansfamiljen! 
Alla var så extremt duktiga. Dansade med världens största leende, spred glädje på scenen och visade vilka talanger vi har på Malins Dansstudio. 

Nu har vi snart ett dansläger jag iaf får vara med på. Hur det går med mitt knä, det återstår att se, men med ska jag vara iaf och en del av allt det här är jag igen! :D Ser framemot det! 

Så vill bara skriva igen att jag är så stolt över min familj! Att vi lyckas få ihop det här, att det blir två fantastiska föreställningar gör mig tårögd! Fasen vad vi rockar alltså! :D PUSS PÅ ER! 

(Jag tog några bilder... eller rättaresagt sjukt många bilder.... Men det var jättesvårt.. jag måste träna på de där med att fota, haha. Men blev några bra iaf, så här har ni bilderna!)