Det senaste med DIFTV!

Djurgården föll mot HV71 ikväll, tråkigt nog. Men HV var det starkaste laget överlag hela matchen, vilket även resulterar i 3p till dem.... MEN jag tänkte ändå lägga upp några av mina senaste intervjuer till er + ett reportage vi gjorde under "en dag för Djugår'n" där man även kan se mig lite framför kameran, hehe! :) Blev extra nervöst då ja, men skoj var det oavsett! ;) 

Här har vi intervjun med Alvarez som Marcus Högström valde att busa till det lite bakom kameran... kastade vatten på Alvarez och hade sig, det var svårt att hålla sig för skratt och koncentrera sig på matchen, så den blev som den blev den här intervjun ;) haha. 
 


Sen blev det en intervju med Tellqvist också såklart! :) 
Det finns fler intervjuer som jag inte lagt upp på både hemsidan och youtube ;) ... just saying! 

Baby Shower i bilder

Igår hade vi Baby Shower för underbara syster Emely! Vi har jobbat på att det verkligen skulle bli en rejäl överraskning. Det blir ju alltid mycket roligare om man säger så. Tillhör man vår familj, ja då tänker man sig nog att det kan komma något sådant här någon gång. Men man kan inte alltid räkna med vilka som kommer. Så den största överraskningen var nog faktiskt Emelys vänner från Gotland, så roligt att få se Emelys reaktion när hon såg dem :D (film finns på instagram). 

Jag är en NÖRD när det kommer till att få dekorera, så att jag tog på mig allt och att fixa detta gjorde jag mer än gärna! Så medan Emely var på danstävling med resten av systrarna, helt ovetandes om vad som komma skall fixades Malins vardagsrum till en blåbomb. När alla började komma så föll de sista bitarna på plats och allt alla hade bakat och tagit med ställdes upp :). Så pyntet kan jag ta på mig, resten tar jag inte på mig :). 

Det var jättetrevligt, och jag är så glad att Emely blev så överraskad, hon är sååå värd de! Jag är dock besviken att jag inte tog fler bilder, men de glöms lätt bort när man har det så trevligt som vi hade igår. Så några bilder blev de som ni får titta på iaf :) 

PUSS! 


 

10 saker om mig... 

 
Det är ofta jag går runt och är sugen på popcorn.

 
Jag tål bara inte att höra när folk smaskar, det är något jag kan bli galen på. 


Ställer alltid fem-sex alarm för att vara på den säkra sidan att inte kunna försova mig. 


Jag kan bara inte sova länge. Vaknar alltid tidigt och ändå är jag rädd för att försova mig… hur går de ihop?


Ja, jag har bestämt många saker just nu. Kommer förmodligen ändras, men just nu har jag hittat en fantastisk tårta ;)


Jag har träffat kända människor som Robbie Williams, Ed Sheeran, Ariana Grande, Westlife, Jordin Sparks osv. Men enda gången jag blivit starstruck var när jag träffade Nicklas Lidström.


När jag var liten ville jag bli som Joe Labero. Trollade med kort jämt, fick hans trollerilåda och hade shower för familjen. Fanns de en person jag fick välja att träffa när jag var liten, så var det han. 


Sökte till Små Stjärnorna, dansade i ett barnprogram, spelade rummel&rabalder i LattjoLajban. 


Ja, jag drömmer om en särskilt dejt, skulle en kille fixa ihop just den dejten, så är han fast föralltid! Men jag kan inte berätta den, för vill inte att den ska finnas skriven någonstans, det får killen komma på själv. 


Kommer nog aldrig vara 100% nöjd med något jag gör. För den nivån jag vill att jag ska leverera i allt, är i princip omöjlig att uppnå. Har alltid varit så och vet just nu inte hur jag ska kunna ändra på de.