Hockeydag för tjejer!

Gårdagen var de jobb på hovet för min del. Jag var konferencier på "Hockeydag för tjejer". 
Vi var ett gäng tjejer som dock startade dagen med att spela lite match. I princip alla som var med spelar hockey på något sätt.. Så jag, läktarexperten själv, var inte så kaxig på planen ... haha! 
Men det var SÅ roligt, skrattade hla tiden och kämpade på bra måste jag säga. Fick ju även göra två mål så! .. Inte illa! (idag är träningsvärken värre än någonsin, hehe)

Efter de var de dags för mig att intervjua lite olika profiler, så började med Jenny Silfverstrand som är VD för Djurgården Hockey. Sen Hans Särkijärvi (huvudtränare i DIF för er som inte vet) Nils Nisse Ekman kom även han på besök. Han är nu sportchef för Djurgårdens damer, så vi pratade lite både om honom själv men också om just damerna. 
På tal om damerna, så hade dem match idag och vann med 15-1, riktigt bra! :) Fyra av spelarna var med igår också och vilka trevliga tjejer dem var och fortfarande är! Hjälpte oss där ute på isen och var så glada och trevliga! Mycket skoj! 
Självklart hade herrarna match igår också, ett möte mot Luleå. Blev tre viktiga poäng och att möta Luleå verkar passa djurgården bra. Eftersom de nu är 3/3 vinster mot dem (1 på försäsong och 2 under säsong). 
Efter matchen kom lagkaptenen själv till oss, så gjorde jag en intervju med Joakim Eriksson. Han är alltid lika trevlig att prata med! :) 

Det blev en riktigt bra dag igår och jag röstar för fler sådana där dagar! SÅÅ Roligt var det hela dagen! :) 
PUSS!

 

Blev ingen intervju efter matchen igår för DIFTV, eftersom jag var konferencier. Så delar med mig av intervjun från i onsdags. Där de blev en tung förlust... Men vinst både i fredags och lördags har gjort så att man glömt den förlusten! :)
Men här kan ni lyssna på Henkes ord iaf! :)  
Kategori: 2014 Taggar: DIF, Djurgården, Hockey, djurgårdsfamiljen, hockey dag för tjejer, hockeydagförtjejer, hovet;

"Prinsen och jag dejtar i smyg"

Inatt drömde jag att jag började dejta prinsen i smyg... Han hade inte gjort slut med Sofia än, så vi kunde inte gå ut med att vi dejtade. Men han hade bestämt sig för att det var mig han ville vara med... (alltså, HAHA!!) 
När jag sedan varit vaken en stund får jag en notis från Aftonbladet att Prins Carl Philip och Sofia har bestämt datum för deras bröllop, den 13e juni.. Vad är oddsen att jag just inatt drömmer om honom och att dem sedan går ut med deras datum ;)? 
Aja, de var en trevlig dröm iaf, han är svinsnygg och i drömmen en väldigt trevlig och rolig person! ;D haha. 

nåväl, resten av dagen har jag suttit och planerat inför lördag. Jag ska ju vara konferencier för DIF och deras "hockey dag för tjejer". Vi ska börja med att spela lite match på förmiddagen och sedan är de dags för mig att intervjua lite olika profiler, innan vi tittar på djurgårdens match mot Luleå. 
Det ska bli en riktigt rolig dag måste jag säga! Bara jag får ordning på allt och känner mig lugn med förberedelserna, eftersom jag jobbar med idol hela dagen imorgon. 
Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan göra de sista med mina talkort ;)
 
PUSS! 
 
 

Helgen var fylld med alla underbara jobb!

Min helg bestod av bara massa jobb. 
 
I fredags var det IDOL som vanligt. Vi hade besök av Ariana Grande, en väldigt trevlig tjej som var lätt att jobba med. Hennes managment var superhärliga allihopa! Så det var trevligt att ha dem på besök i studion. Proffsiga var dem också! :)  
När de kommer större artister på besök blir det alltid lite annorlunda att jobba. Grejen är den att säkerheten höjs och alla trippar automatiskt lite mer på tårna... Vilket man förstår. Det är annorlunda när de kommer artister från utlandet. Det är mer säkerhet för dem och de är inget konstigt i sig. Men för en annan som jobbar blir dagen annorlunda och det tar mer på krafterna än en "vanlig" dag :) ... dessutom var dagen längre tidsmässigt, så de är ju en stor del till varför man var så trött på kvällen :) 
Nu tycker jag det är jätteroligt med stora artister på besök, för även om de blir annorlunda i studion, så är det alla positiva saker med de som överväger de hela. Så fler får gärna komma på besök och vara lika trevliga som Ariana med sällskap! :) 

I lördags var de första dagen på Yngsta Mästerkocken. Jag vaknade upp och var på tok för trött för mitt eget bästa efter fredagens alla jobbtimmar... Men som alltid när jobbet väl börjar, så försvinner tröttheten. För så roligt som jag har på jobbet och så mycket jag älskar de jag gör, det överväger all trötthet i världen :) Finns inget att klaga på! 
Yngsta mästerkocken är hur härligt som helst att jobba med. Barnen som är med är supergulliga och härliga. Så lätta att ha att göra med! och SÅÅÅ duktiga på att laga mat. Redan efter första utmaningen i köket var jag så imponerad som man bara kan bli... så frågan är hur de här ska sluta ;) 
Så det var en jättehärlig dag! Så att fortsätta de jobbet igår, var inga konstigheter! Var även då en kanonbra dag! så jag ser framemot att få komma tillbaka till jobbet och fortsätta leka med dessa barn! :) Och även lära mig laga mat av dem! ;) 

Måndag idag då, det blev en ledigdag för min del. Vilket var välbehövligt. För var helt slut efter helgens jobb. Men imorgon är de dags för jobb igen, så ska njuta extra mycket ikväll och bara ta de lugnt! :)  
PUSS!