My new love!

Fick hem min Iphone6 idag och jag är så nöjd. Det är väldigt stor skillnad på fyra och sexan... på alla sätt och vis! :) Längtar tills när mitt nummer har flyttats över till 3, så jag kan börja använda min nya mobil helt och hållet :) 
Allt jag hade på mobilen fram tills när jag tappade min femman kom tillbaka på den här mobilen, vilket var sååå roligt. Alla sms, bilder, filmer, osv osv. Dock inte från samma kväll som mobilen försvann... å då ska ni veta att jag fotade järnet ;) hehe. Men de har jag släppt och gått vidare från nu ... ;) 

Men så har suttit i flera timmar och bara pillat på mobilen... borde ha gjort massa andra saker, men nu blv de inte så ;) Bortsett från att jag lekt med mobilen, så har jag varit hemma hos Emely och planerat inför dansen. Ska ha hennes danslektioner idag och imorgon, så vi planerade inför de :) Ska bli såååå roligt att få hålla i lektioner igen. Är lite pirrig i magen dock ;) hehe. 

Nej, nu ska jag fortsätta planera lite inför lektionerna ikväll! :) 
PUSS! 
 
 

Nu är dem man och fru!

Gårdagen var en alldeles speciell dag. Yvanna och Christian gifte sig. Allt, från sekund ett tills vi åkte hem var så fantastiskt. Allt var så fint, bra uppstyrt och jag hade det riktigt roligt på mitt första riktiga bröllop. Var med på mina föräldrars när jag var liten, men de minns jag knappt :) 

Solen sken, Christian kom ner för trappen så stilig, Yvanna kom sedan ner för trappen och var fantastisk fin! Det var en fin vigsel och cermoni. Dem blev sedan man och fru. Finaste ringarna var de också! Åh, allt var så perfekt. 
Blev en tipspromenad ochn bugglektion medan brudparet hade lite egentid. 
Efter de bjöds de på riktigt god mat, massa fina, roliga, glada, känslomässiga tal, vi från möhippan gick upp på scen, visade filmen jag redigerat ihop från den dagen. Sedan bjöds de på bröllopsvals för brudparet och efter de var de dans på högnivå! 

Det var en väldigt fin och vacker dag. Jag är så glad att jag fick vara med på deras dag! Bästaste paret dem är! Vilken lycka att få se dem två! Ha dem två i fokus hela dagen. Deras dag, 27/9-14! 

Här kommer lite bilder från gårdagen. Där vi tjuvstartade med lite champagne hemma hos Emely och Jonas medan vi fixade oss. Sen rullade dagen bara på! :) 
 
 
 

Nu är de slutspurten som gäller!

Hösten har kommit och det slog om från härlig sensommarvärme till kyla som gör att man hackar lite smått tänder för att man glömt att ta på sig en jacka.... Hej då säger vi till en fantastisk sommar, älskar värme, sena kvällar, barbent, goda drinkar, dans in till gryningen.... ni förstår vad jag menar! 

Förra veckan hade vi den så kallade "Hellweek" på idol, en vecka som brukar vara jobb non-stop. Men som var ganska lugn detta år, kanske för att det är proffs jag jobbar med och alla har gjort det här så många gånger att det går på rulle. Dessutom hade jag en fantastisk pappa som hämtade mig 3/5 kvällar som gjorde att jag kom hem elva, istället för halv ett. Så det gjorde saken ännu mycket lättare! :) TACK!!!!

Nu är jag även på sluttampen av allt jag ska sy inför lördag. Jag HOPPAS!!! (håll tummarna) att allt är klockrent ikväll när tjejerna testar sina kläder igen. För är det de, kan jag lämna ifrån mig deras dräkter och är färdig med alla fem olika saker jag sytt för den här gången. Vore väldigt skönt, för imorgon ska jag in på möte med DIF, plus att jag måste gå på stan lite, sen är det dans på kvällen. Så jag hoppas verligen jag kan lämna ifrån mig de sista ikväll! :) Dessutom ska dem ha kläderna på sig på lördag, så kan vara bra om dem får de nu! :)

Den här veckan kommer bestå av hockey, dans, hockey, jobb på IDOL och sen de bästa av allt, Yvannas och Christians bröllop på lördag! Ska bli så roligt!! :)

Nej, nu måste jag återgå till symaskinen + limmandet av stenar på deras kläder! :)
PUSS!
 
Lite bilder från kvalveckan + en bild från när jag och Simon var och åkte skridskor med Milo för första gången! :D Han var så duktig! Men tyckte nog de var lite konstigt att själv åka runt där på isen istället för att se på dem som brukar göra de ;) haha!