Vad har jag haft för mig de senaste dagarna?

Nu var det många dagar sedan jag uppdaterade.... Får skylla på att jag har haft bra dagar där det hänt ett och annat :) 

Vad har jag då gjort sedan senast? ... vet inte riktigt när jag skrev senaste inlägget. Men Lindas 25årsfest ägde rum i lördags. Där jag, Emely och Malin gjorde oss iordning hemma hos E&J. Vi drack goda drinkar och åt godmiddag, där även Jonas var med. 
Väl hemma hos Linda bjöds de på bubbel, trevliga människor och mycket skratt. Precis så som de ska vara. Det blev Flipcup & Beer Pong in på småtimmarna, dessutom en del dans på det. Jag körde en halv höger vänster vid 04:30-snåret och mötte då upp Victoria för att äta lite nattmacka hos familjen. Eller hon åt, jag tittade ;) 

Söndagen spenderades i Nynäs, fram tills snällaste pappa min körde hem mig. Kort efter att pappa släppt av mig kom Anna hit. Fanns ett och annat att prata om, om man säger så. För er som inte vet vem Anna är, så jobbade vi tillsammans på DIFTV. 

Vad har mer hänt då? Måndagen var en lugn dag. Kombinerade en PW med shopping på stan... vilket inte var helt fel :) Vandrade runt och fick ihop lite över 1,5mil. Så det var ju inte fel. 
Så har vi gårdagen, blev häng på min balkong i princip hela förmiddagen. Så skönt med solen som väljer att titta fram och att man faktiskt kan sitta i bikini just nu.... iaf på min balkong ;) 
På kvällen fick jag besök av en väldigt saknad Nicole. Vi hade ockås en hel del att ta igen och de blev en massa prat kvällen lång. Hon ska snart flytta hit till söder, nära mig. Så det gillas! :) 


Så va det onsdag och jag ska nu göra lunch ;) 
PUSS! 

 

När solen tittar fram!

Hur kan man inte gilla att gå ut på en längre promenad när det är i dessa miljöer? Allt blir så mycket lättare när man trivs. Visserligen är det förmodligen solen som gör de mesta. Skulle de vara grått och tråkigt en dag som denna så hade promenaden inte varit lika rolig oavsett miljö... 
Så tackar solen för denna mysiga start på dagen. Det blev hela 1 mil sammanlagt och det klagar man ju inte på. 

Väl tillbaka hemma igen hamnade jag ute på balkongen i solen och satt där i någon timme. Fasen vad skönt det är när solen tittar fram. Läste att de skulle dåligt väder i helgen, vilket suger. Men man får njuta medan den väljer att titta fram. Frågan är när våren kommer på riktigt och de blir ännu lite varmare? 

Mycket väder och sol snack just nu.... Men det är väl trevligt för er som finner det intressant ;) Nu ska jag fixa sallad till middag och sedan slå mig ner framför hockey! :D  

Blev jobb i Sundsvall i helgen.

I helgen var jag i Sundsvall och jobbade med Postkodlotteriets GrannYra. Ett väldigt trevligt projekt att jobba med och en dag som sprang iväg. Isa och JTR var på plats och uppträdde för publiken. Grabbarna i JTR var inte blyga kan man säga. Framförallt inte en av dom ;D hehe. Med blyga menar jag mer att de var väldigt spexiga och hade extremt mycket energi. dvs. Den energin jag har plus lite till. Kändes bra att se, för då blev jag helt plötsligt lite mer mild ;) hehe. Dem var supertrevliga också, så de var ju såklart ännu bättre. Isa var de också, men var lite mer tillbakadragen.... inte så konstigt att vara de med tanke på platsen grabbarna tog ;) ... eller en av dom ;)

Dagen sprang som sagt iväg, Rickard, "Maggan och "Putte" gjorde sitt jobb galant och innan man ens hann tänka så var hela showen över och mijoner delats ut. Kul för vinnarna. 
Ni kan iaf se detta i helgen om ni vill, så gör det! ;) 

Gårdagen spenderade jag i Nynäs. Besökte tandläkaren som sa att mina tänder var sååå fina. Allt var sååå bra. Förutom att visdomständerna måste dras ut... när de kommit upp lite till. (De är bland de värsta någon kan säga till mig faktiskt, hehe) Efter de passade jag på att leka med mina favoritkids. Snacka om att de gör ens dag. 

Nej, nu ska jag göra frukost för att sedan ta mig ut på en liten promenad. Fint väder verkar de vara just nu också! :) 
PUSS!