Resan på Mallis i bilder!

Vi hade en magisk vecka i Spanien. Min familj är den absolut bästa som finns. Jag är evigt tacksam att ha dom vid min sida och att få dela en sådan här resa tillsammans med dom är oslagbart! Det finns inget att klaga på, allt var så otroligt bra. Hotellet, poolen, läget, maten, solen, värmen och såklart sällskapet! Tack Ving och Thomas Cook för en bra resa! 

Ni har förmodligen förstått att vi hade det väldigt väldigt bra! Nu tänkte jag bombadera er med en massa bilder från Victorias kamera. Många har jag även såklart tagit från hennes blogg (victoriacarlsson.blogg.se). 

Det finns även bilder i inlägg här under, så i detta inlägg kommer bilder som jag inte delat med mig av ännu. Så småningom ska jag även dela med mig av de som finns på min GoPro, men vi börjar med detta! :) 
(allt kommer vi en blandad ordning, men ni ser nog ändå hur fantastiskt bra vi hade!)

PUSS! 

 
Kategori: 2015 Taggar: Cala Bona, Thomas Cook, Ving;

Vi njuter!

Dagarna rullar förbi och jag njuter av varenda sekund vi har här. Vi har hunnit med BBQ-kväll här på hotellet, vilket var supergott, tagit en liten cykeltur, badat i mängder, solat, skålat med både öl, drink, vin, haft spel kvällar och igår firade vi Pappa & mamma som varit gifta i 20 år med middag i hamnen (blev middag i mängder dessutom, inte en fläck på bordet som var ledigt) vi skålade även i champagne och hade det allmänt mysigt! 

Som ni förstår så har vi det bara extremt jäkla bra här och jag är så glad över att vara här med min grymma familj. Vad hade jag gjort utan dom? Jag hade inte varit ett skit iaf och jag är så tacksam över att vara en del av denna fantastiska skara!  

Dagen till ära så är det dåligt väder faktiskt. Så just nu ligger jag i sängen på rummet. Ska fortsätta planera inför tisdag och hoppas på att det iaf spricker upp lite på himmelen snart! :) 

Fram tills dess så bjuder jag på lite blandade bilder som Victoria tagit. 

PUSS