Confidence is your best accessory

Städade lite här hemma nu på eftermiddagen. Alltid lika skönt när det är nystädat! Min lägeheten är verkligen lätt att städa dessuom. Går på två sekunder typ... Inte så mycket att damma av, att sopa+dammsuga golvet går snabbt. Dessutom har jag inte så mycket saker (läs: kläder) framme, så därför är de väldigt lätt att få de fint och cleant här hemma. 

Kvällen kommer bestå av hockey, såklart :) Så letar ni efter mig, då vet ni vart ni hittar mig! :) 
PUSS! 

Who's da man - Amadeus

Kan säga att det inte är jättelätt att hitta intressanta saker på internet som ska passa in i det jobbet jag har.... Men jag letar vidare och kämpar på :). 

Mitt bland allt letande så slår de mig att klippet på min bror Amadeus från Tiljans Talanger ligger uppe på youtube. Inte riktigt de jag ska söka efter jobbmässigt, men en liten paus kan man ta :P hehe. 
Hittar klippet och kan inte sluta le. Han är sex år när detta här nedanför spelas in och han står på scenen. Ja, han har ett gäng dansande systrar, men hans moves är helt hans egna. Han tyckte de passade kanon att svänga med armen under hela låten (inte alls jobbigt, haha). Men det gör bara det hela ännu mer sött. 
Det var väl runt 5000 i publiken den dagen. Så att han ens vågade sig upp där på scenen, det är en gåta. Men oj så modigt gjort av honom. 
Kan säga att han vann publikens hjärtan och även hederspriset på talangtävlingen "Tiljans Talanger". 

Här var han verkligen Lilla Lillebror. I dagsläget är han inte så liten längre ;) Men jag är fortfarande en stolt syster till dig Amadeus! :D 

Sleepover

Börjad med att spendera kvällen igår på hovet. Tittade när djurgårdens damer spelade. Dem har påbörjat sitt kval mot riksserien (där laget såklart hör hemma). De två första matcherna har DIF nu vunnit. Så det är ju verkligen en perfekt start. 

Efter de mötte jag upp Victoria på hennes jobb (som förövrigt ligger superduper nära mig). Vi fick med oss lite godsaker därifrån hem till mig. Så det blev Té när vi kom hem till melodifestivalen och en jättegod chokladbit från Urban Deli. Perfekt mys en söndag som igår. Dessutom med ett kanonbra sällskap. 
Victoria sov även kvar hos mig. Så imorse vaknade vi upp och åt frukost tillsammans innan de var dags för henne att bege sig till skolan. SÅ Mysigt var det. Så jag hoppas Victoria vill komma på sleepovers fler gånger ;). 

Dagen till ära blir det att jobba hemifrån. Så ska äta lite lunch nu sedan fortsätta arbetet. 
PUSS alla fina!