En speciell lördag

Kvällen igår spenderades hemma hos Linda tillsammans med lite tjejer. Det blev tapas, vin och massa snack. Vi satt runt Lindas bord hela kvällen, vilket passade perfekt när de kom till en tjejkväll. Tummen upp! 

Dagen idag då. Det är Hockeystudions egna speciall, nämligen Selly Season. Våra fantastiska experter sitter i studion och snackar hockey i sex härliga timmar. Jag ska inte vara med, planen var att jag skulle vara ute på fältet och göra något live. Men det är matcher som spelas och lär nog inte vara så mycket händelser efter klockan 18.00. Så blev inte så, men ska till studion iaf, men mer hjälpa till bakom, då dem blev en man kort pga sjukdom. Så det är klart man hoppar in och hjälper till oavsett vad de gäller :) 
Blev taggad i en bild på facebook också, där det står på framsidan av sportbladet vad som ska hända idag. Jag fick en egen liten ruta som det står "Snackisar med Erica Carlsson" .... ja ni, det var mer än vad jag visste :p haha. 
Alltid trevligt att få vara en del i gänget även om man inte ska stå i studion. Snackisar var ju planen när jag skulle vara ute på fältet, så framsidan hann nog redigeras innan det försvann att jag inte skulle göra de :) 
Men som sagt, jag känner mig som en i gänget, så det är alltid roligt :D 


Men missa inte dagens sädning. För vem vill missa sex härliga timmar med sveriges bästa panel och som dessutom bara pratar hockey! :D Blir inte bättre! 
PUSS! 

Så lång tid tillsammans!

Kvällen igår spenderades med min underbara vän Victoria. Vilket fick mig på andra tankar, än de som står i inlägget under. 
Tänk vilken tur jag har att få ha henne i mitt liv. Tänk att vi i juni har känt varandra i åtta fantastiska år. Att vi båda nu åtta år senare bor i sthlm, nära varandra. Okej inte så nära som vi kanske hade velat, men närmare än vad vi någonsin gjort tidigare. Jag menar, när vi lärde känna varandra bodde hon i Finspång och jag på Gotland.. 

Vi läste igenom min blogg lite igår också, jag har varit nära flera gånger nu att skriva inlägget på det sättet vi asgarvade åt igår. Så gör mitt bästa från att inte göra det ;) hehe. Jag hade iaf en mysig kväll med henne och kvällar som igår är ren kvalitétstid. Kvällar som igår består av så mycket skratt och glädje. Kvällar som igår är kvällar som får mig att må som bäst! Tack Victoria! 


Nu ska jag äta resterna som finns kvar från middagen igår, mums! :) 
PUSS! 

 

Bara att gå vidare

Ibland förstår jag mig inte på mig själv... Men det är väl kanske normalt för alla. Att man funderar lite för mycket och inte riktigt kan fokusera rätt. 
Efter mitt reportage igår kände jag mig inte så nöjd. Fick inte ut det jag själv ville och hade svårt att hitta rätt frågor. En riktig nybörjare var jag igår. Vilket jag fortfarande är, men har svårt att acceptera. Kraven jag ställer på mig själv ibland är så höga att inte ens den mest erfarna reportern lever upp till de. 
Jag hamnade i en situation igår som jag tyckte var svår för min egen del, visste sedan inte hur jag skulle ta mig ur det. 
Nu efteråt har jag funderat alldeles för mycket, tänker, tänker och tänker. Jag analyserar såklart det som gick fel och tar lärdom av de. Men mitt största fokus har legat på att jag gjort andra besvikna (utan att ens veta om jag har det.) Jag vet att det inte kommer bli så som dem har tänkt sig att de ska bli, och jag lägger så mycket vikt i det. För mig blir det hela världen, då jag precis börjat med det här och varenda liten grej jag gör är så viktig för mig. Kanske inte är hela världen för dem, eller det är inte de, men jag har ändå svårt att ta in det. 
Jag vet att det här kommer hjälpa mig tills nästa gång, för jag vill inte hamna i det här igen, att jag känner såhär. Men jag har också svårt att gå vidare från de just nu. 

Jag tänker för mycket som vanligt och ibland behöver jag få skriva av mig saker och ting. Då känns det som att jag ändå får ur mig det litegrann och kan jobba vidare därifrån. 
Det jag verkligen måste jobba på är kraven på mig själv. Men framförallt inte glömma bort att jag ännu är nybörjare och fortfarande lär mig :). 

Nåväl, nu gäller det att gå vidare :) Så därför ska jag nu göra lite research för min egen skull. 
PUSS!