En riktigt bra gårdag

Gårdagens jobb gick så bra, att vi dessutom slutade någorlunda tidigt var inte helt fel det heller. Lite smått komiskt dock att man säger "tidigt" när man slutar 18:15.... Då ska man även tänka på att starttiden är 08:00... ute i Taxinge slott ;) haha. Så dagen i sig är extremt lång, men sluttiden var ändå tdigt. 
Dagen började riktigt trevlig med sol och värme... Men slutade i storm och så var det svinkallt. Jag hade två par byxor på mig, tre tröjor, en jacka och halsduk på det. Då ska ni veta att jag frös svin mycket. Tänk då Tilde som bara står i sin klänning och absolut inte kan klä på sig. Hu! Deltagarna + juryn har det itne lätt dom heller.... Man har rätt bra med dåligt samvete när man står där med flera lager av kläder och ändå klagar på kylan. 

Här hänger jag och Tilde i varsitt hörn. Försöker undvika stormen och typ bli varma ;) 

Nåväl, dagen tog inte slut för att jobbet gjorde det. Nej, för Victoria, Ellen och Kajsa kom in till mig. Hämtade mig innan vi åkte till djurgården. Åt middag på Sjöcafeet, sedan vandrade vi vidare till Josefina där vi drack Rosé och hade det supertrevligt! Nicole och Amanda kom även och höll oss sällskap! 
Det var en riktigt trevlig torsdagskväll ska ni veta. Längtar till sommaren när det blir varmare på kvällarna och dessa vinkvällar blir oftare! 

 
Ett reportage om "Livet på Malins Dansstudio" ... Del 1.

Dags att åka till jobbet... Tur det iaf var och är sol ute. Det blir så mycket lättare att vakna då. Men som sagt, dags att röra mig till jobbet. Kommer bli en lååång härlig arbetsdag idag. Som alltid. Vi är nog inte färdiga förrän runt 21:00 ikväll ;) 
Så medan jag jobbar och sliter, så kan ni andra titta på första delen av "livet på malins dansstudio". Ett reportage jag gjorde inför dansuppvisningarna i helgen som var. Då visades reportaget i massa småklipp mellan varje dansnummer. Men nu kan man se det i en följd... nästan iaf, det är ju två delar ;) 

Men titta för att se vilken härlig stämning det är på Malins Dansstudio och vilka härliga elever + lärare det är där! 


PUSS! 


När man inte ska ha något, det är då man hittar.

Började dagen med att åka och köra ett pass på gymmet. Frukosten satt i halsen, så blev inte direkt något bra träning idag tyvärr. Men men, har ändå den sjukaste träningsvärken i låren från gårdagens träning så. Jag är glad att jag inte ser mig själv hur jag går idag. För garvar redan av tanken... Varje liten rörelse gör så jääääkla ont. Kan inte sätta mig ner, när jag väl sitter, så kommer jag definitivt inte upp igen. Toan får jag liksom sitta på i evigheter, för kommer inte upp. 
Men aja, det är väl positivt med träningsvärk antar jag ;) eller hade jag varit tränad redan hade de inte varit ett problem, men nu är träningsvärken ett faktum och jag får leva med det :D 

Tog även tillfället i akt att åka till stan för att inhandla en bodylotion. Tänkt göra det flera flera gånger, men glömt av. Senast jag väl skulle köpa det så var just den jag ville ha slut. Men nu så fick jag med mig det hem. Dessutom lite annat smått och gott. Var inte meningen att jag skulle shoppa kläder idag. Men det är när man väl inte ska shoppa som man hittar massor av saker... Tydligt idag :) Så blev lite sommarkläder rikare idag :) 

Nej nu ska jag koppla av här hemma. Mysa ner mig lite. För imorgon är det jobb idag och upp alldeles för tidigt :) 
PUSS!