Det är en sådan dag...

Idag har varit en sådan där effektiv dag igen... Eller ah, det beror såklart helt på vad som klassas som effektiv. Men började iaf dagen med att fixa mina naglar. Efter det åkte jag direkt vidare till gymmet. Det är ju vädligt trevligt att man blivit kompis med en av gymmets PT. Han är så trevlig han. Idag kom han fram och sa att det såg bra ut när jag tränade och att jag var så duktig som tränade så ofta.. Jajamän :)) Jag gör mitt bästa där iaf och hoppas väl på att man får lite starkare kropp med en någorlunda kondition. Den fanns inte där när jag fick ta rushen till bussen iaf.
Nåväl, har dessutom hunnit med en handling, långdusch och städar just nu lägenheten. Rensar bland alla kvitton och fakturor. Fixat autogiro på de räkningar som saknade de, osv. Ja det går framåt med denna dag alltså. 

Väntar även på att Freja ska höra av sig. Så får vi se om vi får ihop något trevligt denna dag som vi tänkt. Det återstår att se, nu ska jag återgå till mitt fixande här hemma. 

PUSS. 

Ps. För er som är intresserade så finns min intervju från igår med Linus Hultström här nedanför. Vi testade en nygammal grej igår, att göra intervjun direkt när slutsignalen gick. Tackvare att det blev vinst med 2-0, ja då blev det lyckat. Dvs, han ville ställa upp, han var glad och det blev en trevlig intervju. Jaja, se själva. 
(Jag vet att jag typ skriker i början. Men det var för de spelades väldigt hög musik i arenan när vi började intervjun och jag ville försäkra mig om att Linus hörde mig.) 

"en uppbränd sladd, en fredagsfinal, två gästartister och en AW"

Vilken händelserik gårdag det blev för mig. För en gångsskull kommer inlägget dessutom inte innehålla hockey ;). 

Oavsett så började dagen igår med att jag skulle locka håret, när det då började gnistra i sladden redan vid första locken. Eller jag hör bara något konstigt som låter innan jag ser att det ryker lite från sladden. Tittar såklart då närmare på det och ser då att sladden brinner lite lätt... :( SÅ SEGT! Min absoluta favorit-locktång som jag har haft sedan 2008 (vilket förmodligen är anledningen till den lättare branden... att den använts flitigt i väldigt många år!) 
Det resulterade iaf i att jag inte kunde locka håret då och blev mest irriterad över hur dagen startade... 

Väl i Idol-studion möts jag av alla glada och härliga människor jag får träffa där varje fredag, så locktångs-incidenten var som bortblåst när arbetsdagen började. 
En arbetsdag som innehöll det mesta. Temat var "låtar på svenska" och dessutom två gästartister på schemat, fullspäckat alltså. 
Idolerna kämpade på under sina rep och likaså vi i teamet. Jag sitter mest och njuter på förmiddagarna till alla härliga sånginsatser jag får lyssna på. 

Först ut på schemat av våra gästartister var Danny, som skulle framföra sin nya låt som släpptes igår. En text som flera gånger tilltalade mig och kändes som något jag kunde säga. Jag gillade den, precis som hans andra senaste låtar. Good job och ni alla, lyssna nu på den! 

Sedan var det dags för självaste Jason Derulo. Man vet aldrig vad man kan förvänta sig av så stora internationella artister. För under mina 6 år på Idol så har jag lärt mig att man aldrig kan veta hur det kommer bli när entouraget anländer. Det kan bli precis hur som helst. 
Igår blev det på ett väldigt positivt sätt, det var ett härligt, glatt gäng som kom till studion med mobilerna i högsta hugg och dokumenterade allt som kom i deras väg, mest på snapchat faktiskt ;) haha. 
Trevliga grabbar och inga konstigheter med att hålla tider. 
När väl Jason själv anländer så kliver han in i lokalen, hur glad som helst och hälsar trevligt på allt och alla. Vilket av min erfarenhet visar att artisten i sig är väldigt trevlig och förstår att alla i lokalen är lika mycket människor. 

Då kommer vi till den lilla "märkliga" delen med denna stora artist... Jag går fram och visar vart det finns vattenflaskor för alla att ta om dem vill ha. Då säger Jason att han diggar min tröja och frågar om han kan få den. 
Asbolut säger jag, inga problem... När han då drar upp sin tröja och spänner sina magmuskler mitt framför ögonen på mig..... Alltså, jag blev stum. På riktigt, stum! ;) 
Vad hände där liksom?! och vad säger man då ;)? ... Jo fråga mig... För det jag frågade då var: So.. What do you think of Sweden? 
Japp, jag valde alltså att fråga om Sverige och låtsas som att jag inte alls hade haft hans abs mitt uppe i ansiktet precis ;) ... Svaret var ju inte oväntat, för det säger väl alla... Att Sverige har väldigt vackra tjejer.. 
Så då gick jag ;) haha. 
Jaja, han var hur som haver jättetrevlig och ingen kan ta ifrån honom att han är grym. Grym sångare och GRYM dansare. Tänk om han kunde komma och ha lite lektioner på vår lilla dansskola, det ni ;) haha. 

Kvällen rullade sedan på med sänding, med många händelser och mycket som skulle göras under våra timmar mellan 19:00-23:15, men jag gillar det. Eller nej, jag älskar det! Det är de bästa med mitt jobb, att det just är så händelserikt. 

Men kvällen var ju inte slut bara för att jobbdagen var över. Nej då bestämde vi oss för att köra på en liten AW.. dvs. "Vi går någonstans och tar ett glas vin, mysigt" ... Av erfarenhet så vet vi ju att det aldrig slutar så ;) 
Jag åkte snabbt hem och lämnade av mina grejer innan jag mötte upp Freja på baren Nada, tog en snabb öl, Lovisa anslöt och vi åkte sedan till Boquerian och mötte upp Emma och Julia. 
Vi fick även sällskap av Jason Derulos DJ och en av hans dansare, vilket var väldigt trevligt för oj vilka roliga grabbar :D 
Kvällen slutade då alltså att vi hamnade både på Bergmans och Hell's, där vi på sistnämnda dansade väldigt mycket då de var riktigt bra musik (enligt mig). 
Fick höra flera gånger under kvällen "det är så roligt att se dig nu och hur du var på jobbet förut. På jobbet pekade du med hela handen, visade tydligt vart alla skulle vara och bestämde. Men nu, nu går du helt loss. Dansare järnet och har så mycket energi.." 
Ja, det blir ju lite annorlunda på hur jag är på jobbet och privat ;) Även om min energi finns väldigt mycket på jobbet också, men som mest är det när jag peppar idolerna och så. När gästartister anländer till studion vill man vara proffesionell och mest bara stå där lite i bakgrunden och se till så att allt rullar på smooth för dem. 
hehe, det där lät fel, jag är alltid proffesionell på jobbet, även med idolerna. Men där peppar jag igång dem på ett annat sätt än vad jag skulle ställa mig och göra med tex Jason Derulos gäng ;) 

Nåja, det blev en väääldigt rolig kväll igår och att få dansa av sig lite efter 15timmars arbetsdag var inte alls fel måste jag säga. Det satt väldigt fint och det gör jag gärna om! :D 

Men nu är det dags för mig att sluta skriva här, för nu börjar Djurgårdens match som jag måste ha fokus på nu. Så kul att ni ville läsa denna långa text och ledsen för att jag avslutar detta inlägg med att skriva om hockey ;) haha. Det var svårt att hålla sig ifrån helt och hållet, haha. 

PUSS! 

 
Kategori: 2015 Taggar: Fredagsfinal, IDOL, idolse, låtar på svenska;

Bra känsla i magen efter igår!

Då var man tillbaka här... och kan ni gissa vad det kommer handla om? – Jajamän, ni gissade rätt. Hockey! 


Igår var det äntligen hemmamatch igen. Som jag väntat och längtat. Över en vecka är inte okej som uppehåll på hemmamatcher. Särskilt inte nu när man kanske inte kan vara med på de två nästkommande. 
Hur som haver. Jag älskar mitt jobb alltså. 
Igår var så roligt. Jag har precis tittat på det jag gjorde live i arenan och kände att jag var lugn... nästan lite för lugn ;) Nej men det kändes verkligen bra nu när jag kikat på det. Då förra hemmamatchen kändes som ett enda stort kaos för mig, så var det bra att få se detta. 
(Ja, jag måste sluta använda ordet "känns" i alla dess olika böjningar... ogillar det ordet, men ändå är det de som kommer upp mest av allt, usch!) 
Nåväl, det var roligt igår och matchen slutade med 3pinnar, vilket såklart var superskönt! Även om DIF väljer att tappa en 4-0 ledning till 4-3 inom loppet av 8 minuter i sista... så det blev onödigt spännande i slutet. Fast när det slutar med vinst klagar man ju inte, alltid skoj med spänning. 

Jaja, idag så är jag ledig. Försöker tillsammans med Malin lösa så vi kan se dagens tävling från VM i Italien som våra tjejer är iväg på! Nu i skrivandets stund verkar det som Malin kunde komma så långt att hon ser arenan, så det är ett stort plus! 
Dessutom ska jag följa med tre grabbar från DIF till Barberaren och göra lite DIFTV inför Movember. Så det ska bli kul. Så ska fortsätta planera det nu och kika på våra grymma dansare! :D 

PUSS! 

Gjorde två intervjuer igår, en med Brodin (som ni ser här nedan) och en med Lundberg. Vet inte varför Lundbergs inte ligger på youtube. Så om ni vill kika på den får ni gå in på djurgårdens hemsida, för där ligger den. Eller på min facebook, där jag länkat den.  
Kategori: 2015 Taggar: DIFHOCKEYSE, DIFTV, Djurgården, Hockey, Rinksidereporter, ericacarlsson, hovet, intervju, reporter;