Min 25årsfest!

 
 
2016 är året jag fyller 25år. Igår var kvällen då jag blev firad av mina vänner, dvs så firades jag i förskott (inget mig emot, hehe).
Jag har längtat så länge efter den här kvällen och det har planerats ett bra tag kan jag säga. Både fredag och lördag gick åt till att dekorera för att få dansskolan att passa in i temat. Tema: White Party.
(passar på att tacka familjen som hjälpt till med allt som har med denna fest att göra! Ni är bäst!)

När allt väl var på plats och jag kände att det blivit precis som jag ville ha det så ramlade alla in och kvällen kunde börja. En kväll jag aldrig ville ta slut, för sååå bra var den. Medan jag skriver nu och tänker tillbaka på gårdagen så kan jag inte hitta något som kunde ha varit annorlunda, inte en endaste detalj. 
Kvällen innehöll allt och lite därtill. Fördrinken och tilltugget satte starten på kvällen och sedan rullade kvällen bara på i en herrans fart. 
Tävlingarna som annornades av lekledare Malin & Emely blev så lyckade, bra lekar, bra tempo och alla var taggade och med i gamet. Det tråkiga var väl kanske att mitt lag inte vann ;) 

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, för inga ord kan beskriva känslan på kvällen igår.
Jag fick spendera mitt firande med fantastiska människor som var så taggade hela kvällen. Det var fullt ös från början till slut. Så mycket glädje och skratt, blandat med en massa dans och beer pong/Flipcup. 
Man kunde se det största leendet på mig under hela kvällen och jag kan inte önska mig ett bättre firande. 

Så det perfekta temat, blandat med sällskapet, blandat med innehållet av händelser under kvällar blev alltså den ultimata mixen för en lyckad 25årsfest. Så STORT TACK till alla ni fina som var där och firade mig igår. Den blev, ur mina ögon, perfekt. 

Här kommer en del av bilderna som togs under kvällen: 


 
 

21 januari

Solen skiner och det är ett alldeles förträffligt vinterväder utanför fönstret. Här sitter jag, inne i lägenheten och har inte kommit utanför dörren än... varför? (kanske ni tänker) – Jo, för att jag har legat på latsidan. Ätit en lång frukost, dvs ätit upp allt som fanns kvar. Mailat om lite jobb och kikat ett för mycket avsnitt av One Tree Hill. 
Så det jag borde göra nu, istället för att skriva här, är faktiskt att gå ut, ta en promenad och avsluta med handling.... tur det ännu finns tid kvar för det då ;) 

Jag har en hel del tankar i huvudet om vad jag vill skriva om och känner att snart måste det komma ut innan huvudet sprängs, men inte läge att blanda ett inlägg om hur irriterad jag är över vissa människors beteende. Observera: vuxna människors beteende. Med att jag skriver om hur fint vädret är ;) blir lite för konstiga kontraster kanske. 
Men ni kan vara så säkra, för ett inlägg om det kommer även komma.... Men insåg att om jag vill se solen idag måste jag kanske ta mig utanför dörren nu innan solen försvinner helt och hållet... det är trotts allt vintertid. 

Så, först promenad, sedan inlägget om irritationen ;) 

PUSS! 

Igår följde vi med Daniel Brodin till Myren och gjorde ett reportage om fadderprojektet som pågår mellan Djurgårdens dam- och herrlag, samt ungdomslagen. Daniel hade lag -07 och kan säga att killarna var såååå härliga. Tusen frågor om allt, och komiskt nog var första frågan om han hade någon flickvän ;) Tänker 8åriga pojkar på en sådan sak ;)? tydligen :D haha. 
Så reportaget från denna eftermiddag kommer framöver och då ska ni självklart få ta del av de. :) 
 
 

Bortskämd jag blivit idag!

Valde att åka till Nynäs igår för att få träffa familjen och leka med mina favoritkids. Lika mysigt som vanligt, speciellt med Oliver när vi får våra mysstunder framför tvn och han bara sitter där i min famn hur länge som helst. Så gosigt! Men såklart underbart att få leka med alla de andra också, blir alldeles varm i själen av att få spendera tid med dessa glada härliga barn! 
Blev tacos hemma hos Emely och Jonas också, mums! Det händer inte allt för ofta, det vill säga aldrig, här i min lägenhet att jag äter tacos själv, så därför är det extra gott nu varje gång jag äter de ;) 
Dessutom blev det en myskväll hemma hos Victoria och Axel, brieost, kex, vindruvor, choklad och popcorn. Ja ni förstår att jag somnade mätt igår! ;)

Inte lika skönt att vakna upp 05.00 imorse och inte kunna somna om för att plogbilen kom på besök, men men. Verkar inte ens vara trött nu, så vet inte hur jag ska ta det ;)

Pappa, mamma och jag åkte till nacka imorse för att kika på olika saker. Blev dock en kortis där innan vi begav oss hem till mig, åt lunch och fikade :) SÅ MYSIGT! Världens bästa föräldrar! Älskar att få spendera tid med dem. 
Pappa fixade lampan här hos mig, tog bort slingan, mamma städade och diskade, hur bortskämd?! 

Nu sitter jag och planerar inför morgondagens match. Djurgården möter Karlskrona. Intressant match tycker jag, med tanke på hur det slutat de senaste två matcherna dem emellan ;) 

PUSS!