Skoj skoj skoj!

Igår var det morsdag och eftersom jag inte kunde sitta vid datorn så mkt så blev det inget inlägg till världens bästa mamma, men istället pratade jag med henne och det var ett mycket större plus! Skönt att få lite kontakt med familjen iaf! Men hoppas min fantastiska mamma hade det grymt igår! Hon är verkligen i en klass för sig och det är den bästa klassen man kan hamna i, hon är helt enkelt världens bästa och det finns ingen mamma i världen som är som min mamma, så är det!!

Idag åker min underbara familj till spanien för att njuta av varandra, sol, värme och bad, det tycker jag dom gör helt rätt i! Själv skulle jag vilja vara med, men jag vet att dom kommer ha de grymt bäst och jag hoppas dom njuter av varenda sekund där nere! :)

Lördagskvällen då, den var riktigt rolig! Världens bästa gäng, ute och dansade järnet och bara körde loss, shit vad roligt jag hade! Det är liksom som att gå ut på ett helt annat sätt och det var grymt! stället i sig var inget speciellt, musiken i sig var som den var, men det var nog bara hela grejen, vi dansade konstant i flera timmar, galet skoj och det bästa här är att killarna bjuder på sig själva och dansade järnet dom med, gilla stort! :) Och med killarna här, menar jag killarna här i vårat gäng, inte de malaysiska killarna, haha!!

Idag har det varit en slapp dag, likaså igår, dåligt väder, bara tagit det lugnt liksom! måste nog gyma lite nu.. det är nog dags! :) haha.
Ha det bäst folket!