psykiskt jobbigt att titta på hockey.. typ ;D

Jag är världens lyckligaste just nu och vet ni varför? Jo för att mitt pappas hockeylag lyckades vinna idag och var klart de bättre laget på planen, fanns bara ett lag som spelade hockey idag... det andra laget, det vill säga Visby/Roma vet jag inte vad dom gjorde på planen faktiskt, jo då, dom spelade hockey, men dom tappade sitt spel och tillslut åkte dom bara och psykade nynäs(vilket dom tack och lov inte klarade av), slogs och klagade på allt... och ändå hade dom bara EN utvisning och är egentligen seriens mest utvisade lag.. konstigt, men det sista jag tänker klaga på är domaren.. hehe ;) Fast deras tränare tyckte ju att dom var de bättre laget, undra om vi var på samma match ;) haha. Nej, men det var en rolig match, för nynäs spelade verkligen hockey coh spelade som ett lag, man blev riktigt stolt! och jag är riktigt glad att dom inte föll ner i Visby/romas depp typ.. förstår att det är frustrerande att inte få som man vill.. är ju trotts allt nynäsfan ;)
Men vissa av deras spelare.. alltså förlåt, men det är ett skämt! Men så hade man iofs reagerat oavsett vilket lag de än varit, för han ligger på isen och ser ut att ha jätte ont, som att typ halva benet ligger på andra sidan isen, nynäs får en 2 minutare, men när den där fula spelare sedan ligger kvar och grinar, så tror domaren att de hände något mer med honom, så han får matchstraff, men DIREKT(!) när han ser att domaren dömer matchstraff ställer han sig upp åker iväg och tar tekningen! jävla miffo, spela hockey istället, sjunka så lågt alltså, sen försökte han igen och hade tydligen jätte ont, men var sedan inne i nästa byte igen.. mupp!
Det tråkiga är ju med detta att när de väl händer en skada på riktigt, ja då tror man ju inte på dom, man tror att dom återigen kör deras race med att fejka deras situation, olyckligtvis var det inte så en av gångerna idag, det var en schysst tackling som domaren ångrade att han tog utvisning på sen, domarens egna ord var såhär: Jag borde inte tagit utvisning på den tacklingen, för om man är så osmart och inte är beredd på att de ska komma en tackling där får man nästa skylla sig själv.
MEN, oavsett om det var en schysst tackling eller inte, så tog den olyckligt och jag hoppas verkligen inte det hände något allvarligt med honom, för skador är aldrig roligt!
.
Nej, jag är sjukt trött och helt slut efter matchen idag, det är psykiskt jobbigt att sitta på nynäs matcher när man är så nervös som man alltid är, extra mycket idag då dom faktiskt spelade riktigt bra och man tyckte att dom förtjänade en vinst! som tur var överlevde jag den nervositeten och ska nu sova för att åka en dag till kontoret imorgon.. :)
/Erica CArlsson
Två tummar upp för idag!
Och glöm inte att se på mitt armband som är ett väldigt betydelsefullt sådant!
Stjärnan representerar organiastionen "Min stora dag" ett stort plus till dom!