Byta flickvän?

Jag älskar sådana här dagar när man varken har tid till dator eller mobil! Utan bara får spendera tid med sin absolut bästa vän, hur bra?! Jag och min bästis träffades vid elva, sen spenderade vi tid tillsammans enda fram till fyra när jag åkte iväg till dansen och sen vid kvart över åtta när dansen var klar, då träffades vi igen! :D
Förutom att spendera tid med symaskinen hemma hos Malin, har vi haft en trevlig dag tillsammans Malin, jag och Sandra, där vi även lyckades klämma in varsin pizza till lunch såhär en lördag.. nej juste, det är onsdag! :D
.
Nu medan jag sydde klart kjolarna klippte Simon min musik, vi blev klara med 15 låtar! Riktigt skönt måste jag säga! Simon är bra att ha han, idag frågade jag även om han inte ville byta flickvän till mig istället för Malin... men det gick han inte med på ;) haha! (ta det med en nypa salt ni som inte känner oss) Men en bra kille är han oavsett och musik till uppvisningen fick vi klippt iaf! :)
.
Just nu ligger jag i sängen och måste nog stänga av datorn snart och sova för imorgon bär det av till Göteborg! Allt jag gör rullar just nu bara på utan att jag ens hinner tänka.. ena dagen är jag i malmö, sen helt plötsligt står jag i danssalen dagen efter, sen sitter jag vid symaskinen och innan jag vet ordet av det har jag hamnat i Göteborg.. snart är jag helt ledig.. hur ska jag klara av att vara det?!
/Erica Carlsson

Juste, nu är sista föreställningen full också.. det vill säga - det finns bara en föreställning kvar att välja på! :D haha. Förstår inte själv hur fort biljetterna har gått åt.. men det är väldigt populärt iår! :)