Vildsvin på vägen!

Juste!! Jag har även glömt att berätta vad som hände i lördags när vi åkte hem från danstävlingen! :D Nu såhär i efterhand skrattar jag väldigt mycket åt hela situationen och det man såg!
.
Vi var påväg hem från Danstävlingen, när vi bara har ca 5 min kvar hem (det vill säga, vi är i nynäs) så tvärbromsar Emely som kör och tanken som slog mig då var "Nu krockar vi!!" sen tittar jag upp och det vi ser är ett gäng vildsvin springa över vägen, det var inte en, det var inte två, nej utan det var 5,6,7 st! :D haha.
Det vill säga, det var nästan hela Nynäs hockeylag som var ute och sprang. haha!! (för er som inte vet, så är Nynäs Logga ett vildsvin, som sitter mitt på magen)
Dåligt skämt.. ska aldrig bli komiker! :D
.
Sjukt roligt såg det ut iaf! Inte lika roligt om Emely inte varit så uppmärksam som hon var och vi hade krockat med dessa.. dom är ju inte roliga att köra på, blir ju som tokar och stångar sönder bilen typ. (KOM IHÅG att man ALDRIG får gå ut ur bilen om man krockar med vildsvin!)
.
Igår höll jag på att köra över en ekorre.. inte fullt lika farligt om det skulle hända, mer än att det hade inte alls varit roligt om jag hade gjort det!
Men vad vill alla djur med att springa framför bilen jag sitter i?
/Erica Carlsson
"Titta pappa, dom har pumba på magen!"
(var det en liten kille som hade sagt när han fått syn på nynäs tröjor.. as gullig ju! :D haha)
.
Sen vill jag även säga att personen på bilden är AIK's hjälte! Det var tackvare Lucas som AIK gick upp till elitserien! Va glada för det alla gnagare!